LÉA NATURE SO BiO étic natúrkozmetikumok

A teljes termékkínálat áttekintése nők, férfiak és gyermekek számára

Vásárlás kategóriák szerint

Ajánljuk

   LÉA NATURE SO BiO étic: 228 termék

   Szűrő

   Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

   Amikor a nők elkezdték megkérdőjelezni a hagyományos kozmetikai termékeket, megszületett a francia LÉA NATURE SO BiO étic márka. Az elkötelezett vállalkozó, Charles Kloboukoff 2007-ben úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy ezeknek a nőknek egy alternatívát kínáljon natúrkozmetikumok formájában - és ezzel együtt biztonságot, hatékonyságot és örömet is. A LÉA NATURE SO BiO étic kutatása, fejlesztése és gyártása szigorúan etikai normák szerint történik: az ember, az egészség és a természet figyelembevételével.

   Ezzel egy új kozmetikum kezdte meg szárnyalását - egy "kozm-etika" a természetből, a nők szépségéért.

   A LÉA NATURE SO BiO étic továbbá ügyel arra, hogy amikor csak lehetséges, előnyben részesítse a helyi beszállítókat és termelőket, valamint hogy azokat is támogassa a minősítési folyamat során, akik át akarnak térni a biotermesztésre vagy -tenyésztésre - például a szamártenyészet esetében abban a régióban, ahol a cég székhelye található.
   Az olyan nyersanyagoknál, amelyeket nem lehet regionálisan előállítani, a márka nagy hangsúlyt fektet a méltányos kereskedelemre. A LÉA NATURE SO BiO étic ugyanis arra törekszik, hogy a beszállítók, termelők és a helyi lakosság szociális, gazdasági és egészségügyi szempontból egyaránt profitáljon a kereskedelemből.

   Minden termék:

   • ECOCERT- és Cosmébio-minősített
   • újrahasznosítható csomagolású
   • parabén-, szilikon- és paraffinmentes
   • szintetikus illatanyag- és színezékmentes