Travel Essentials: Milyen kozmetikumokat vigyen magával utazáskor

Travel Essentials: Milyen kozmetikumokat vigyen magával utazáskor

Az utazási időtől függően felmerülhet a kozmetikai utazótársak szerepe. Az utazás szép, azonban kimerítő is egyben. Elfárad a test és a lélek, amelyet a bőrünk is megérez. Ennek ellenére megérkezéskor kipihenten és frissen szeretnénk kinézni. Ehhez a megfelelő ápolásra van szükség.

Bőrápolás

Szem-/arcmaszk

Különösen éjszakai utazás esetén nehéz az alvás. A hely kényelmetlen, a többi utas hangos, a neonfény pedig elvakítja az ember szemét - amely másnap sötét szem alatti karikákat és duzzadt szemeket eredményez. Pihentesse szemeit, hasznájon kiegészítésként szemmaszkokat. Ezáltal nedvességet és fontos tápanyagokat biztosíthat az érzékeny szemkörnyéki bőr számára. Az aloe vera és a koffein különösen fontosak. Alternatív megoldásként használhat maszkokat az egész arc számára - elvégre az arc többi része is igényel ápolást.

Szemkörnyékápoló krém

A szemkörnyékápoló krémek ápolják az érzékeny szemkörnyéket. Elősegítik a vérkeringést, valamint kivilágosítják a sötét szem alatti karikákat. Csökken a vörösség, és segítséget nyújtanak a száraz foltokkal szemben. A koffeint tartalmazó krémek ideálisak.

Szemkörnyékápoló szérum

A stresszes utazás stresszes bőrhöz vezet, amely sápadt és tompa. A szemkörnyékápoló szérum visszahozza a bőr természetes frissességét és ragyogását.

Nap elleni védelem

Amit nem szabad elfelejtenie, az a napvédő ápoló. Semmi sem annyira káros a bőr számára, mint az UV-sugárzás, különösen ráncok esetén.

Utazási Make-up

Az igazság: egy hatalmas sminktáska utazáskor idegesítő. Ki akar egy ilyet cipelni? Ha helyet akar megtakarítani, akkor használjon például 2 az 1-ben termékeket. Néhány Make-up, amelyekről nem mondhat le:

Bőrpír, pattanások vagy tompa bőr esetén segítenek a természetes korrektorok. Számos árnyalatban kaphatóak, egyenletes arcbőrt biztosítanak.

A szempillaspirál sohasem hiányozhat. A hosszú szempillák eléréséhez nincs más alternatíva. Ne felejtse el a szemhéjtust vagy a szemceruzát.

Egy enyhe csillám eléréséhez használjon olyan barnító folyadékot, mint például az All Over Glow. A termék az arcon és a testen is alkalmazható.