Hari Tea bio teák

Kiváló minőségű teakeverékek a test, szellem és lélek számára

Egy csésze jóllét!
A Hari Tea kiváló minőségű, valamint bio minősített összetevőket tartalmazó gyógynövényteái testi és lelki jóllétet biztosítanak és inspiráló hatásúak.

Hari Tea: 12 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A 2008-ban alapított cég a Kundalini jóga és a hagyományos gyógynövényismeretek irányvonalához kapcsolódik. A Hari Tea kiváló minőségű gyógyteái 4 különböző területen segédkeznek leküzdeni a mindennapi kihívásokat:

  • Fizikai - A test egy templom, amiben élünk. Az egyensúly és az egészség a legfőbb prioritás.
  • Szellemi - Magába foglalja a kognitív képességeket. Csak egy tiszta elme képes a tényeket és az információkat gyorsan megérteni és feldolgozni.
  • Lelki - Magába foglalja a kapcsolatokat. Minden egyén az egész része - mint egy hullám az óceánban.
  • Inspiráló - Mik a lehetőségek? Honnan merítjük a kreativítást? Mely álmokból?

Azonban a Hari Tea nem csak a jógával áll szoros kapcsolatban, hanem a Sat Nam Rasayan (Sat Nam = "lélek", Rasayan = "áramlik") gyógytudománnyal is, amely támogatja a testet, valamint az intuitív életet.

A Hari Tea nagyszerű teáihoz kizárólag ellenőrzött biogazdálkodásból származó gyógynövények, virágok és fűszerek kerülnek felhasználásra. Ezeket a durvára vágott növényeket pamut tasakokba csomagolják - megőrizve az illóolajokat, valamint a finom ízeket, amelyek elkészítésig a tasakban maradnak.

A Hari Tea összetevői 100%-ban ellenőrzött biológiai termesztésből származnak. Bio pecséttel ellátottak, valamint IFS higher level- és HACCP-minősítettek.