Az URTEKRAM márka Fragrance Free termékcsaládja

Az URTEKRAM márka Fragrance Free termékcsaládja

Találja meg az egyensúlyt

Az URTEKRAM natúrkozmetikai márka új, illatmentes, érzékeny bőrre kifejlesztett ápolószerei nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat. A minősített natúrkozmetikumokra vonatkozó valamennyi minőségi jelzés kritériumai szerint ezek tabunak számítanak.

A természetes illatanyagok, mint például az illóolajok és növényi kivonatok azonban engedélyezettek. Mint az élelmiszerek esetében például a diófélék, ezek a természetes illatanyagok is kétségtelenül nagyszerű összetevők – mindaddig, amíg valaki nem érzékeny vagy allergiás rájuk. Az illóolajokban található illatanyagok ugyanis irritálhatják az allergiára hajlamos és érzékeny bőrt.

Ezért a minősített, illatanyagmentes termékek megfelelő választás az érzékeny bőrűek számára. Emellett a minimalisták is kedvelik a színtiszta ápolást nyújtó egyszerű összetételeket...

Az Urtekram Nordic Beauty új Fragrance Free termékcsaládja teljesen illatanyagok nélkül lett kifejlesztve és segít az érzékeny bőrnek valamint a fejbőrnek újra megtalálni az egyensúlyt. A Fragrance Free a korábbi No Perfume szériát* váltja fel továbbfejlesztett összetételekkel, különösen gyengéd textúrákkal és még nagyobb funkcionalitással a hajápolás területén. Az ultra gyengéd ápolószerek Allergy Certified minősítéssel rendelkeznek, ezáltal az allergiában szenvedők számára is alkalmasak.

*A No Perfume Baby továbbra is elérhető lesz a kínálatban

A Fragrance Free termékcsalád jellemzői:

● vegán
● 99-100%-ban természetes eredetű összetevőkkel
● az Ecocert Cosmos Organic által natúrkozmetikumként és biokozmetikumként minősített
● Allergy Certified minősítéssel rendelkezik
● Dániában készült

Itt megtalálja az összes Fragrance Free terméket!

Az URTEKRAM márkáról:

Tudta, hogy az URTEKRAM skandináv natúrkozmetikai márka közel 50 éve létezik? Már nagyon régóta állít elő bioélelmiszereket és natúrkozmetikumokat Dánia szívében. 1972-ben nyitották meg az akkori alapítók Koppenhágában a kis „Urtekræmmer” üzletet. Végül 1989-ben jött létre a mai gyártási telephely a dániai Észak-jütlandi régióban, Mariagerfjordban. A haj-, bőr- és fogápolási termékek gyártási környezete vidékies, nyugodt és családias.

Urte – ezek azok a gyógynövények és növényi alapú összetevők, amelyek a biológiailag lebomló termékekben kerülnek felhasználásra. Az Urtekram azonban sokkal többet jelent: a név korábban és most is úttörő szellemiséget és elkötelezettséget, valamint a természet szeretetteljes, meleg ölelését tartalmazza. Az Urtekram szó eredete végtére is:

URTE | gyógynövények

KRAM | ölelés