Essentiq - Minőség a természetből

Ezen a héten a szlovén Essentiq céget, alapelveit és kozmetikumainak termelését szeretnénk bemutatni Önnek.

Az Essentiq alapelve: sok természetes és kevés szintetikus!

Ez az alapelv az egész vállalat számára fontos, amit már az elnevezés is mutat. A név az angol „essence“ és a francia „authentique“ szavakból áll össze, jelentése körübelül "hamisítatlan kivonat".

Ezt a "hamisítatlan kivonat" minden Essentiq termékben megtalálja. A termékben 98 százalék biológiai gazdálkodásból származó természetes összetevő található, amelyek bizonyíthatóan táplálják, védik és ápolják a hajat és a bőrt. A maradék 1-2% természetesen tiszta tartósítószer, emulgálószer stb. Tehát ezek csak olyan kis mennyiségben találhatóak meg a termékekben, amennyi valóban szükséges belőlük és fontosak a baktériumok, vírusok és gombák okozta szennyeződések ellen.

Minden Essentiq termék szintetikus színezék, illatanyag és tartósítószer, fehérítő, etanol, stabilizátor, PEG, SLS, SLES, paraffin, szilikon, valamint más petrolkémiai összetevő és genetikailag módosított szervezet mentes.

Emellett az Essentiq nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a csak az állatok által természetesen termelt összetevőket, mint a tej vagy a méz, tartalmazzák a termékek, illetve, hogy a csomagolás 100 százalékban újrahasznosítható legyen.

Essentiq arcápoló szérum

Az Essentiq arcápoló szérum egy különlegesség. Az új koncepció szerint előállított termék alkohol mentes. Számos, a piacon megtalálható szérum etanolt tartalmaz olaj-oldószerként. Sajnos azonban az alkohol kiszárítja a bőrt. Így az összetevők egy jó része elveszíti ápoló tulajdonságait. Ez az innovatív arcápoló szérum tiszta növényi glükozidok és oleátok kombinációját tartalmazza az alkohol helyett. Ez látható a szérum alkalmazásakor. Kissé fehéres foltot hagy, amely néhány pillanat múlva felszívódik a bőrben.

Tusfürdők szulfát nélkül

Még egy újdonság a szulfát-mentes tusfürdő sorozat. A szulfátok elhagyásával ezek a tisztálkodó termékek számos előnnyel rendelkeznek. Csökkentik a bőrirritációt, mivel a bőr kevesebb nedvességet veszít tisztálkodás közben, illetve megóvják a bőr védőpalástját, amely elnyeli a kisebb mennyiségű káros anyagokat.

Fedezze fel most az essentiq termékeket.