Pai Carbon Star

Pai Carbon Star

A Carbon Star a brit Pai kozmetikai márka legújabb alkotásának a neve. A fekete arcolajat úgy állították össze, hogy a tisztátalan bőrt egyensúlyba hozza, ezáltal egy teljesen új értelmet adva a szépítő alvás fogalmának.

A bio feketekömény olajnak és a növényi eredetű aktív szénnek köszönhetően a COSMOS Organic minősítéssel rendelkező olaj ellazítja a bőrét alvás közben, az éjszaka folyamán. A kidolgozott formula optimális ápolást biztosít az éjszakai regenerációs fázisban, reggelre tapinthatóan simább és kellemesebb érzetet nyújtva.

Hatóanyagok:

Bio feketekömény olaj

Tökéletes eldugult pórusok esetén és a tisztátalan bőr számára. Az olajat különleges tulajdonságai miatt több, mint 2000 éve használják. A tiszta olaj vitaminokban, karotinokban, antioxidánsokban, enzimekben, zsírsavakban, vasban és szénhidrátokban gazdag. Gátolja a pattanásokat okozó baktériumok szaporodását, kisimítja a finom vonalakat, valamint pigmentzavarok esetén is alkalmazható.

Növényi aktív szén

Intenzíven tisztít és megköti a méreganyagokat, szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Ezenkívül egy könnyed peeling hatást biztosít, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti a regenerációt.

Bio olaj komplexum

Különböző értékes, antioxidatív olajok - Andiroba, Copaiba és Acai - keveréke, amely távol tartja a gyulladásokat, támogatja a bőrt a hegesedési folyamat során és szabályozza a faggyútermelést.

A márka

A Pai 2007 óta fejleszt kiváló minőségű natúrkozmetikumokat mindenki számára. A cég a legjobbat szeretné nyújtani a bőr számára - bármilyen érzékeny is legyen az. Kizárólag a legjobb összetevőket használják kompromisszumok nélkül, így a termékek a COSMOS szabvány szerinti minősítéssel rendelkeznek a Soli Association által. Ugyanakkor a márka Vegan Society és Leaping Bunny pecséttel ellátott. A Pai által gyártott termékeket függetlenül tesztelik annak biztosítása érdekében, hogy az érzékeny és a neurodermatitisre hajlamos bőr számára is alkalmasak legyenek.

Fedezze fel Pai által gyártott termékek széles választékát!