farfalla Iris Anti-Ageing Prebiotic

farfalla Iris Anti-Ageing Prebiotic

Természetes arcápolás a változó kor kezdetétől

Durván fogalmazva, a nők három életszakaszon mennek keresztül:

  • Az első szakasz: a születéstől a pubertás kor kezdetéig tart.
  • A második szakasz: az első menstruációval kezdődik és az utolsó menstruációval ér véget.
  • A harmadik szakasz: amelyben érett nővé válik.

Az ember azonban gyakran kevésbé boldogan várja ezt a szakaszt, mint a másodikat. Általában csak akkor élik meg veszteségként, ha a nő énképe kezd meginogni, és minden megváltozik: az anyai szerep, a külső megjelenés és talán a szakmai feladat is. Ez a változások ideje, amikor új célokat határoznak meg, újragondolják a nőiességüket, és új életritmust keresnek.

Ez nem könnyű, azonban nagyon csábító, hogy a fogyatkozó fiatalságot hormonbevitellel, lifting-gel vagy injekciókkal ellensúlyozzák. Azoknak a nőknek, akik a természetes utat választják, az illóolajok hatékony támogatást nyújtanak: legyen szó hangulatingadozásról, hőhullámról vagy változó bőrről.

A pillangóhoz hasonlóan bőrünk 30 naponta egy metamorfózison megy keresztül. Azonban az életkor előrehaladtával ez a folyamat lelassul, és az ösztrogénszint csökkenésével a bőr szárazabbá válik, elveszíti rugalmasságát és megjelennek a ráncok. Ezenkívül a bőr megvékonyodik és hajlamosabb lesz a pigmentfoltokra. Szerencsére a natúrkozmetikai hatóanyagok serkenthetik a bőr aktivitását és ezáltal csökkenthetik az öregedés jeleit. A farfalla által gyártott illóolajokat ne csak az érzéki jólét érdekében használja, hanem a kozmetikumok mélyre ható aktív agyagaiért is. Az aromaterápia területén szerzett négy évtizedes tapasztalat képezi az alapját annak, hogy a válogatott illóolajok hatóanyaga a bőr regenerációs ciklusa számára alkalmazható. Az értékes illóolajokat és a hidegen préselt, bio növényi olajokat hatóanyagokban gazdag hidrolátumokkal, natúrkozmetikai hatóanyagokkal, például prebiotikumokkal és hialuronsavval kombinálják, ezáltal biztosítva a regenerációt, a feszességet és a megerősítést.

A bőrflóra a védőpajzs a bőr egészsége számára

A bőrfelületen számtalan baktérium és mikroba telepszik meg - ezt bőrflórának vagy mikrobiómának nevezik. Szimbiózist képeznek a bőrön, valamint elengedhetetlenek az egészségük számára, védenek a káros mikrobákkal és a környezeti hatásokkal szemben, erősítik az immunrendszert és a bőrvédőgátat, valamint javítják a bőr nedvességháztartását. Így ellensúlyozva a bőröregedést is.

A bőrflóra egyensúlyát a természetes prebiotikus kozmetikumok támogatják azáltal, hogy elősegítik a hasznos bőrbaktériumok életkörülményeit és serkentik az aktivitásukat, ezáltal biztosítva a kívánt Anti-Aging hatást. Ez védi a bőrflórát és egyensúlyban is tartja azt. Ezzel egyidejűleg a hámlási folyamat felgyorsul, ragyogóbb arcszínt biztosítva, miközben serkenti a bőr vastagságát.

Iris Anti-Ageing Prebiotic arcápoló érett és nagyon érett bőr számára a változó kor kezdetétől

Az esszenciális íriszolaj nemcsak varázslatos illattal és intenzív tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, hanem hatékony Anti-Aging teljesítményt is biztosít. Regeneráló, sejtvédő hatású, valamint lassítja a bőr öregedési folyamatát. Kulcsfontosságú összetevőként mélyre ható regenerálódást biztosít az érett bőr számára, míg a természetes hatóanyag komplexum rendkívül hatékony prebiotikumok segítségével intenzív nedvességtartalommal látja el a bőrt, és észrevehetően javítja annak szerkezetét, amely támogatja az érett bőrflórát, megőrzi nedvességtartalmát és feszesíti az arc kontúrjait.