Tippek a tökéletes fesztivál sminkhez

Tippek a tökéletes fesztivál sminkhez

Aki már járt fesztiválon, azt tudja, hogy milyen fontos egy jó smink. Íme néhány tipp a tökéletes és izgalmas fesztivál-smink elkészítéséhez!

Az első, ami egy fesztiválon szemetszúrhat az a gyönyörű barnaság és ragyogás. Ezt Ön is elérheti már otthon a Lavera Önbarnító segítségével. Ez a termék érzékeny bőrre is alkalmas és egyenletes barnaságról gondoskodik. Az cukorbázisú ápoló természetes melegséget biztosít, mialatt az aloe vera és a növényi olajok ápolják és hidratálják a bőrt.

  • Tipp: Vigye fel az Önbarnítót egy film nézése, olvasás vagy pihenés közben, így biztosan elegendő idő marad arra, hogy megszáradjon. Ne használjon a felvitel után azonnal tisztálkodószert!

Ha a fesztivál idején túl sokat fog napon tartózkodni, bőre piros lehet. Ennek elkerülése érdekében használjon a smink alatt napkrémet, a legjobb, ha ezt 30 perccel az elindulás előtt viszi fel. Védekezzen a nap ellen a szuper Biosolis Naptejjel - nem csak gyerekeknek!

  • Tipp: Vigyen magával egy kis üvegben a naptejből, így az mindig kéznél lehet, amikor csak szüksége lehet rá.

A fesztivál közelettével nem csak a napsugarakkal szembeni védekezés, hanem a csodálatos napbarnította bőr előkészítése is fontos. Ehhez bronzosítóink széles választékát kínáljuk Önnek. Válasszon ki egy olyan tónust, amely egy kicsit sötétebb, mint bőrszíne.

  • Tipp: A bronzosítót ne csak arccsontjára, hanem kulcscsontjára, nyakára és vállára is felviheti - a napbarnította megjelenésért!

Tekintse meg pasztell és világos színű sminkjeink széles választékát kínálatunkban. Az Alva Green Equinox Collection segítségével csodálatosan természetes megjelenést biztosíthat. Emellett Ásványi szemhéjfestékeink számos merész színben állnak rendelkezésére.

  • Tipp: Nedvesítse meg az ecset hegyét felvitel előtt. A nedves felvitel által a smink tartósabb marad.

A csillám rendkívül divatos az idei nyáron, attól függetlenül, hogy szemhéjfestékével keverve vagy közvetlenül arccsontján alkalmazza. Kövesse Ön is ezt a trendet és próbálja ki a Lily Lolo Csillámpúder terméket!

  • Tipp: Vigye fel a csillámot a napvédő felvitele után, ezzel azt tartósabbá téve.

Még több csillámot szeretne?

A gyümölcsös illatú, vegán CMD Arc- és testcsillám szuper elegáns és friss megjelenést biztosít.

Nem szeretné, ha kedvenc rúzs elolvadna a fesztivál idején? Akkor vigyen magával helyette egy Ajakrúzs ceruzát. Az Avril Jumbo ceruza tökéletes színt biztosít anélkül, hogy beleolvadna táskájába.

  • Tipp: A ceruza tíz színben elérhető, amelyek egymással keverve vagy önmagukban is felvihetőek. A legaktuálisabb trend jelenleg az ombre ajak, tehát különböző színek a felső és az alsó ajkon.

Amikor végre hazaér egy hosszú nap után és szeretné gyorsan eltávolítani sminkjét, akkor válassza az Avril Sminkeltávolító kendőt, amely kényelmes, könnyen használható és hidratáló. A terméket egyszerűen táskájában is magával viheti a fesztiválra, mivel kiváló frissítő és ápoló az esti órákban.