Tippek a tökéletes fesztivál-sminkhez

Tippek a tökéletes fesztivál-sminkhez

Aki már járt fesztiválon, azt tudja, hogy milyen fontos egy jó smink. Íme néhány tipp a tökéletes és izgalmas fesztivál-smink elkészítéséhez!

Az első, ami egy fesztiválon szemet szúrhat, az a gyönyörű barnaság és ragyogás. Ezt Ön is elérheti már otthon egy kiváló minőségű és természetes önbarnító segítségével. Ez nemcsak egyenletes színt kölcsönöz a bőrnek, hanem természetes melegséget is. Ugyanakkor a termékek anélkül ápolják a bőrt, hogy kiszárítanák azt.

  • Tipp: Az önbarnítót lehetőleg egy film nézése, olvasás vagy pihenés közben vigye fel, és győződjön meg róla, hogy teljesen megszáradt. Ne használjon a felvitel után közvetlenül tisztálkodószereket!

Ha a fesztivál idején túl sokat fog napon tartózkodni, bőre piros lehet. Ennek elkerülése érdekében használjon a smink alatt egy fényvédőt, a legjobb, ha ezt 30 perccel az elindulás előtt viszi fel. Védekezzen a nap ellen a szuper Biosolis Naptejjel - nem csak gyerekeknek!

  • Tipp: Vigyen magával egy kis üvegben a naptejből, így az mindig kéznél lehet, amikor csak szüksége lehet rá. Az Avril újrafelhasználható utazópalackjai tökéletesek erre a célra. Egy hosszú napra a legjobb, ha kettőt visz magával - a végén valószínűleg majd megosztja fényvédőjét másokkal.

A fesztivál közeledtével nem csak a napsugarakkal szembeni védekezés, hanem a csodálatos napbarnított bőr előkészítése is fontos. Ehhez bronzosítóink széles választékát kínáljuk Önnek. Válasszon ki egy olyan tónust, amely egy kicsit sötétebb, mint bőrszíne.

  • Tipp: A bronzosítót ne csak arccsontjára, hanem kulcscsontjára, nyakára és vállára is felviheti - a napcsókolta megjelenésért!

Tekintse meg laza pasztell és más világos színű sminkjeink széles választékát is. A ZAO Ultra Shiny szemhéjfesték palettája menő, mégis természetes megjelenést biztosít. Emellett ásványi szemhéjfestékeink számos merész színben állnak rendelkezésére.

  • Tipp: Nedvesítse meg az ecset hegyét felvitel előtt. A nedves felvitel által a smink tartósabb marad.

A csillám rendkívül divatos az idei nyáron, attól függetlenül, hogy szemhéjfestékével keverve vagy közvetlenül arccsontján alkalmazza. Kövesse Ön is ezt a trendet és próbálja ki a Lily Lolo Csillámpúder terméket!

  • Tipp: Vigye fel a csillámot a napvédő felvitele után, ezzel azt tartósabbá téve.

Még több csillámot szeretne?

A CMD gyümölcsös illatú, vegán arc- és testcsilláma szuper elegáns és friss megjelenést biztosít.

Nem szeretné, ha kedvenc rúzs elolvadna a fesztivál idején? Akkor vigyen magával helyette egy ajakrúzs ceruzát. A benecos Natural Jumbo ajakrúzsai nagyszerű színeket kölcsönöznek ajkainak anélkül, hogy elolvadnának táskájában.

Amikor végre hazaér egy hosszú nap után, és szeretné gyorsan eltávolítani sminkjét, akkor válassza arctisztító kendőinket, amely kényelmesek, könnyen használhatóak és hidratálnak. A terméket egyszerűen táskájában is magával viheti a fesztiválra, mivel kiváló frissítő és ápoló az esti órákban.

Akár a közelben marad, akár messzire utazik, fantasztikus fesztiválszezont kívánunk!