naturaequa Olasz natúrkozmetikumok

Fedezze fel most

A kis olasz naturaequa márka számára a felelősség és a fenntarthatóság a legfontosabb! Az ápolók nyersanyagai főként helyi olasz gazdaságokból származnak.

Kategóriák:

Marken / naturaequa

naturaequa: 57 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A naturaequa termékek komolysággal és egyszerűséggel készülnek. A nyersanyagokat a környezetből hasznosítják. A receptúrák, a csomagolás, a reklámok, a prospektusok stb. esetében nagy figyelmet fordítanak a környezetre.

A naturaequa​​​​​​​ egyik alapelve, a kiváló minőségű termékek biztosítása kedvező áron, amelyek nyersanyagai helyi (0 KM) és fair kereskedelemből származnak.

0 Km azt jelenti, hogy a nyersanyagok a közvetlen a környékről származnak, ezzel elkerülve a felesleges szállítást. A helyi szinten nem elérhető nyersanyagok olyan kistermelőktől származnak, amelyek Fair-Trade projektekhez tartoznak.

A naturaequa nagy jelentőséget tulajdonít annak, hogy a termékekhez a lehető legkevesebb műanyagot használják fel. Előnyben részesítik az újrahasznosítható anyagokat, mint például az alumínium vagy az üveg. A külső csomagolás újrahasznosítható kartonból készül.