Karácsonyi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékötletek

Közeleg a karácsony. Ebben az évben ismét összegyűjtöttük azokat a termékeket, amelyek ideálisak lehetnek ajándékként.

Mint minden évben, az Ecco Verde karácsonyi piaca számos olyan terméket kínál, amelyek ideálisak lehetnek ajándékként. A választék nagy, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ajándékot.

A Karácsony kategória alatt előszor is célzottan kereshet Nők, Férfiak, valamint Anyukák és Gyermekek számára. Ezután az ajándékötletek témák szerint vannak csoportosítva, így gyorsabban megtalálhatja a megfelelő termékeket.

Adventi naptár

Idén számos különböző Adventi naptár érhető el üzletünkben: csokoládé, tea, illatok és természetes kozmetikumok. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

Ajándékszettek

A megfelelő ajándék megtalálása gyakran nagyon nehéz. Talán, mert egy termék túl kevés. Ebben az esetben lehetnek kiválóak az ajándékszettek, amelyek lerövidíthetik a hosszú és fárasztó keresgélést.

Exkluzív ajándékok

Ebben a kategóriában kiváló minőségű, exkluzív natúrkozmetikumok, bőrápolókat, sminkeket és kiegészítőket talál. A Pure Skin Food vegán bio kozmetikumaitól kezdve a luxus sminkecsetekig, minden elérhető.

Parfümök

Ebben a kategóriában 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó Eau de Parfum és Eau de Toilette termékeket talál, számos csodálatos illatban.

Karácsonyi teakeverékek és ajándékszettek

A teák ellazítanak és ki ne szeretne egy kis kikapcsolódást a karácsonyi stresszes időszakban? A megfelelő hangulat érdekében kínálatunkban a mézeskalács teától a téli almás teákig számos karácsonyi kreációt talál. A kategóriába emellett néhány tea-szett is bekerült.

Vegán Karácsonyi ajándékötletek

Nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő ajándékat a vegánok számára. Ebben a kategóriában számos vegán natúrkozmetikumok és smink terméket talál - biztosan jó választás.

Lakás és Jó közérzet

Karácsonyi illatkeverékek, illatlámpákat és ajándékcsomagok, amelyek hangulatos légkört biztosítanak a négy fal között.

Fürdő és Wellness

Kevés olyan dolog van, ami pihentetőbb, mint egy kellemes fürdő. Természetesen ehhez nem hiányozhatnak a megfelelő fürdőadalékok sem. Akad ismerősei között olyan, aki szereti a relaxációs fürdőket? Akkor az ő számára ebben a kategóriában talál megfelelő terméket.

Ajándékutalványok

Még mindig nem tud dönteni a nagy választék miatt vagy mert nem tudja, hogy mivel járhatna a megajándékozott személy kedvében? Nem probléma! Ajándékozzon utalványt, így ő saját maga választhatja ki a számára megfelelő terméket.