NaturesPlus Commando 2000, 90 tabletta
Étrendkiegészítő tabletta
23.290 Ft
(172.519 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val
Tulajdonságok és előnyök
- Antioxidáns keverék
- Egyedi formula
- C-vitaminnal
-
Unisex
Cikkszám: XVA-DS-4966, EAN: 097467049666
Leírás
A tablettákban található létfontosságú anyagok egyedülálló kombinációja tökéletes a mindennapi fogyasztásra. A C-vitamin, béta-karotin, cink, tengeri fenyőkivonat, aminosavak és a standardizált gyógynövények különösen praktikusak tabletta formában. Ideális természetes választásként.
Fogyasztási javaslat:
Napi 1 x 2 tabletta.
| Márka: | NaturesPlus |
|---|---|
| Konzisztencia/adagolási forma: | Tabletták |
| Terméktípusok: | Táplálékkiegészítő |
| Tulajdonságok: | Unisex |
| Általános megjegyzés: | A termék megújítása miatt az Ön által kapott termék csomagolása vagy címkéje eltérhet a weboldalon látható termékképtől. |
| Tárolási megjegyzés: | Száraz, hűvös helyen és fénytől védve tárolandó |
| Termék megújítás: | A termék megújítása miatt a kiszállított termék csomagolása vagy címkéje vizuálisan eltérhet a megjelenített termékképtől. |
| Gyártó: | NATURAL ORGANICS INC, 548 Broadhollow Road. Melville, 11747 , New York, Egyesült Államok, naturesplus.com |
| Importőr, mint EU-s felelős személy: | Deltastar Nutrients B.V., Floriadelaan 10, 5928 RK, Venlo, Hollandia, service@deltastar.nl |
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Összetevők
| Összetevők | maximális napi adag (2 tabletta) |
|---|---|
| C-vitamin (aszkorbinsav) | 1.000 mg |
| citrus-bioflavonoidok | 200 mg |
| E-vitamin (d-alfa-tokoferol) | 134 mg |
| A-vitamin (béta-karotin) | 3.003 µg |
| cink (monometionin) | 20 mg |
| szelén (szelenometionin) | 100 µg |
| Echinacea purpurea | 250 mg |
| asztragálusz | 150 mg |
| fokhagyma | 70 mg |
| Ginkgo biloba | 5 mg |
| N-acetil-cisztein (NAC) | 20 mg |
| L-metionin | 15 mg |
| L-glutation | 10 mg |
Összetevők
mikrokristályos cellulóz, B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), kovasav (szilícium-dioxid), sztearinsav, magnézium-sztearát, sárgarépa, Dunaliella alga, tengerparti fenyő, növényi enzimek (kataláz, glükóz-oxidáz, peroxidáz), brokkoli, kelkáposzta, karfiol, paradicsom, gyógyszerészeti máz (fagyanta)