ODYSKIN természetes fényvédelem

Minőségi ásványi fényvédők és napozás utáni ápolók Belgiumból

A tiszta és zöld termékeknek kéne az uralkodó irányzatnak lenniük: Az ODYSKIN márka kiváló minőségű napvédő termékei természetesek, bio összetevőkön alapulnak, vegánok és környezetbarátak. Azonban nem csak a fényvédők tiszták, hanem a csomagolásuk is.

ODYSKIN: 3 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A kis belga ODYSKIN márka az igazán tiszta fényvédelmet képviseli. A cég biztos abban, hogy a környezetbarát termékek ugyanolyan kellemesek és hatékonyak, mint a hagyományos termékek.

Az ODYSKIN fényvédelem szilárd tudományos ismereteken alapul. A termékek kizárólag ásványi szűrőkkel és természetes összetevőkkel készülnek, különösen ápolóak és csaknem műanyagmentesek is... Minden termék kis tételben és kézzel készül. Ezenkívül a márka elkötelezett amellett, hogy a fogyasztók számára teljes átláthatóságot biztosítson az összetevők és a csomagolás eredetéről.

A csomagolások úgy lettek kifejlesztve, hogy minden újrahasznosítható legyen, és hogy lehetőleg elkerüljék a műanyagot. A napozás utáni ápoló műanyagmentes üvegtégelyben, a fényvédők pedig alumínium tubusban érkeznek Önhöz, melyek a végtelenségig könnyedén újrahasznosíthatóak. Minden kartoncsomagolás házilag komposztálható.

Az ODYSKIN termékei:

  • vegánok
  • COSMOS Organic-minősítéssel rendelkeznek
  • szinte műanyagmentesek - újrahasznosítható/komposztálható csomagolásban
  • nanotechnológiától mentesek
  • korall- és környezetbarátak
  • Franciaországban készülnek kis tételekben