Rosental Organics termékek

A Rosental Organics valódi, tiszta natúrkozmetikumok kiváló minőségűek, válogatott összetvőket tartalmaznak és tökéletesen feldolgozottak.

Vásárlás kategóriák szerint

Rosental Organics: 52 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Rosental Organics célja, hogy tiszta, természetes és valódi natúrkozmetikumokat állítson, amelyek teljesen természetes módon egyensúlyba hozzák a bőrt és ragyogó megjelenést biztosítsanak.

A jól átgondolt termékek előállításához csak válogatott, kiváló minőségű összetevők kerülnek felhasználásra, amelyek serkentik a bőr öngyógyító képességét, gyengédek és hozájárulnak a valódi szépség kihangsúlyozásához.

A cég a feldolgozás során is nagy figyelmet fordít a természetességre, mivel a természetes hatóanyagok csak így tudnak tökéletesen kibontakozni. A Rosental Organics kozmetikumok csak a növények tartósító képességét használják ki, így a termékek eltarthatósága "csak" 12 hónap.

A vállalat célja, hogy nemcsak a felhasználók számára biztosítson jólétet, hanem ez mindenkire érvényes legyen: környezet, beszállítók és termelők. A nyersanyag-beszállítókat a lehető legnagyobb körültekintéssel választják ki és nagy jelentőséget fordítanak a tisztességes munkakörülmények megteremtésének is.

  • 100% -ban természetes összetevők
  • eredeti hatás és tiszta minőség
  • kémiai adalékanyagok, parabén / szulfát vagy tartósítószer nélkül
  • színezék és illatanyagok nélkül
  • állati kegyetlenség mentes