tek Hajápolók

Hajkefék és fésűk tiszta természetes anyagokból

A tek tiszta natúranyagokból készült hajkeféi és fésűi optimálisan támogatják a haj egészségét és szépségét. Emellett a design sem elhanyagolható, éppen ellenkezőleg, nagy szerepet játszik! Ugyanígy a fenntarthatóság és a környezetvédelem is.

Marken / tek

tek: 22 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A tek céget 1977-ben Giulio Valsecchi alapította és fából készült hajkeféivel jelent meg az olasz piacon. A fa anyagra a választás annak optimális és különleges tulajdonságai miatt esett.

Az olasz tek cég tehát ettől az évtől kezdve állítja elő természetes anyagokat tartalmazó termékeit - a legnagyobb tiszteletben tartva a környezetet. A fésűk és a keféket 100% FSC-minősített fából készülnek. A fából készült termékek minden egyes összetevője a fenntarthatóság elve szerint realizált.

A márka hamar innovatív és díjnyertes cég lett - a tek termékek még a MOMA (Museum of Modern Art, New York) múzeumba is kiállításra kerültek.

A tek termékek 100% -ban kézzel készülnek Olaszországban. A legmagasabb minőség a design és a trend figyelembevételével anélkül, hogy elfelejtenék az ország kézműves hagyományait. Továbbá, a tek környezettudatos előállítást garantál a teljes termelési láncban:

  • a felhasznált fa felelősségteljes és korrekt gazdálkodásból származó erdőkből származik
  • természetes kaucsuk
  • lenmagolaj vagy karnaubaviasz felhasználásával
  • csomagolás kartonból készült és Well Managed Forest-minősített