The Konjac Sponge Company

A tisztítás egyszerű

A Konjac szivacsok hatékony, azonban gyengéd tisztítást biztosítanak az arc és a bőr számára - érzékeny bőr számára is alkalmasak!

The Konjac Sponge Company: 37 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A konjac egy örökzöld növény, amely Ázsiában őshonos és a kontyvirágfélék családjába tartozik. Természetes táplálékforrást biztosít. A konjac gumó vagy burgonya 97%-a víz, értékes ásványi anyagokban gazdag és kevés kalóriát tartalmaz.

A konjac-ot több, mint 1500 évvel ezelőtt fedezték fel Indokínában. Azóta Koreában, Japánban és Kínában gyógyszerként, táplálékként és szépségápolási termékként használják. Ez a növény egészségtámogató tulajdonságokkal rendelkezik, valamint gyengédségének köszönhetően babaápolóként is alkalmazható. A szivacsok minden bőrtípus számára ideálisak!

A The Konjac Sponge Company szivacsok szűrt vízzel vulkanikus kőzetből készülnek és 100% nedvességben gazdag növényi rostokból állnak. A The Konjac Sponge Company Leaping Bunny- és Vegan Society-minősítéssel rendelkezik. A gyártó számára fontos a természetesség megőrzése, az etikátlan előállítási folyamatok, valamint a gyengébb minőségű tömegtermelés mellőzése.

A Konjac szivacsok mentesek:

  • Vegyszer
  • Színezék
  • Irritáló összetevő vagy egyéb adalékanyag

100% -ban biológiailag lebomlóak és fenntarthatók.