The Konjac Sponge Company szivacsok

A Konjac szivacsok hatékony, de kíméletes tisztítást biztosítanak az arc és a bőr számára - érzékeny bőrre is alkalmasak!

The Konjac Sponge Company: 31 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Konjac burgonya, vagy más néven  Konnyaku egy örökzöld növény, amely Ázsiában őshonos. Vadon nagyon magasra nő, egy természetes táplálékforrás. Konjac 97% -a víz, ezért gazdag értékes ásványi anyagokban, illetve nagyon kevés kalóriát tartalmaz. A Konjac pH-semleges, így megőrzi a bőr tökéletes egyensúlyát.

A The Konjac Sponge Company Konjac szivacsai vegyi anyag, festék, irritáló összetevő vagy egyéb káros adalékanyag mentesek. Ezekek 100% -ban biológiailag lebonthatóak és fenntarthatóak.

A The Konjac Sponge Company szivacsai kézzel készülnek, vulkáni kőzetből szűrt víz gazdag növényi rostjaiból állnak. The Konjac Sponge Company a Leaping Bunny és a  Vegan Society által minősített . A gyártó elkötelezett a természetes bőrápolók iránt, az etikátlan termelési módszerektől és a tömegtermelés alacsony minőségű előállításától elzárkózik.

A Konnyakut több mint 1500 éve Indokínában fedezték fel és azóta Koreában, Japánban és Kínában az orvostudomány területén, illetve az élelmiszer-és szépségápolási termékekben használják. Ez a növény is egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik,  gyakran használják a babaápoásban lágysága miatt.