Wegwartehof Natúrtermékek

A természet ritmusában

Luxus kancatej ápolók és gyógynövény teák - 100% bio!

Vásárlás kategóriák szerint

Wegwartehof: 23 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Wegwartehof egy természetvédelmi terület szélén, az alsó-ausztriai Waldviertelben található. A biodinamikus gazdálkodásban a demeter irányelv szerint termesztik a gyógynövényeket és a fűszernövényeket, valamint tartják lovaikat, amelyek a kancatejet adják. Ezekből készülnek a természetesen tiszta teák, gyógynövény-keverékek, valamint a kancatej termékek.

A Wegwartehof alapgondolata: tiszteletteljes együttélés a természettel. Céljuk egy olyan szeretetteljes és életrevaló hely létrehozása, amelynek a kiváló minőségű termékei energiát biztosítanak. Ezért a Wegwartehof tudatosan a demeter irányelv szerint dolgozik.

A Wegwartehof különlegessége, hogy neki van az egyetlen, osztrák demeter-minősített ménese. Ez garantálja, hogy az állatokat a legszigorúbb etikai irányelvek szerint tartják és a tejből kinyert termékek a legkiválóbb minőségűek. Azonban nem csak ezt teszi a Wegwartehof kancatejet olyan különlegessé: A kancatej önmagában is nagyon értékes, valamint táp- és vitálanyagokban gazdag, összetétele hasonlít az anyatejéhez. Kiváló minden korosztály számára!