XaaNuu Modern és természetes kozmetikumok

Egyedi smink egzotikus összetevőkkel

Még a XaaNuu név is - lefordítva "virágzó arc" - önmagáért beszél! A rendkívüli formula olyan természetes összetevőkből készül, mint a dél-amerikai Mamey sapote növény, valamint az értékes vitaminok, amelyek kiegészítik a XaaNuu termékeket. A XaaNuu termékek fenntartható és újrafelhasználható csomagolása kiemeli a természet iránti tiszteletet, szenvedélyt és szeretetet.

Marken / XaaNuu

XaaNuu: 3 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Liliana elődjei és a gyógynövényekkel kapcsolatos ősi ismeretei alapján megalapította a XaaNuu sorozatot. Az ápolás és a szépség kombinációjának küldetésével, Liliana az anyatermészet természetes tulajdonságaira támaszkodik.

A fő összetevő a latin-amerikai Mamey sapote növény, egy édes gyümölcs, amelyet sok dél-amerikai országban fogyasztanak, és amelynek olaját a magok préselése során nyernek ki. Az egzotikus növény lenyűgőző tulajdonságait a nők már a Mixték időkben felfedezték, és elkezdték alkalmazni az olajat a hajukra. Liliana ezt a tapasztalatot alkalmazva, kifejlesztett egy új sminksorozatot, ügyelve a természetességre és az eredetiségre. A Mamey zapota gyümölcs hidratáló, ragyogást biztosító és tápláló tulajdonságai alapvető elemei a XaaNuu kozmetikai sorozatnak.