Alva natúrkozmetikumok

Alva natúrkozmetikumok

Fedezze fel most

Az alva termékek ellenőrzött biológiai termesztésből származó nyersanyagokat tartalmaznak, ezáltal garantálva a kiváló minőséget és a hatékony ellátást!

Kategóriák:

Alva: 37 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Az alva natúrkozmetikumokat sok évtizedes kutatás és szakértelem jellemzi. A tudomány iránti szenvedély magas minőségű termékekhez és további kutatásokhoz vezetett. Hatékonyság, eredmény, tolerancia és tudatosság - emberekre, állatokra és környezetre.

Az alva termékeinek előállításakor csak a legfinomabb összetevőket használja fel, amelyek főként ellenőrzött biológiai termesztésből vagy vad gyűjteményből származnak. Amennyire lehetséges, csak finomítatlan olajokat használnak, ezáltal megőrizve a fontos összetevőket. A termékek tökéletesen normalizálják és regenerálják a bőrt. Célja a kiegyensúlyozott, egészséges és természetes szépség. Ezen kívül, egy termék sem - a természetes összetevők miatt - komedogén.

Az ápoló termékek fejlesztésétől egészen a termelésig az alva kutatócsoportja bőrgyógyászokkal és egyetemi szervezettekkel együtt dolgozott, így garantálva a legjobb minőséget.

Az "Ökotest" ellenőrzött termékek már évek óta a "nagyon " - a legmagasabb minősítést - kapják. Ezen kívül, az alva kozmetikumok nagy része ECOCERT minősített, valamint a PETA, a legnagyobb állatvédő szervezet, által ajánlott.

Az alva termékek mentesek:

  • Parabén
  • Ásványi olaj és paraffin
  • Lauret és lauril-éter-szulfát tenzid
  • Szintetikus parfüm-fixatívok
  • Állatkísérlet