A BAIMS Natural Makeup minősített dekorkozmetikumai

Vegán kollekció a legmagasabb teljesítmény és a maximális bőrápolás érdekében

A német-brazil BAIMS márka tiszta összetevőkből állít elő modern termékeket, melyek erősen pigmentáltak, tartósak és magas fokú fedést biztosítanak. A 100%-ban természetes alapanyagokból álló sokoldalú kínálat kiemeli a bőr szépségét és vitalitását. A BAIMS címke emellett még utántölthető és környezetbarát bambuszcsomagolást is jelöl.

Vásárlás kategóriák szerint

BAIMS: 34 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A BAIMS márka két dolgot visel a szívén: az Ön bőrét és a természetet. Ennek a hozzáállásnak és nagy szenvedélyének köszönhetően döntött úgy az alapító, Luisa Baims-Albrecht és férje, Bernd, hogy olyan innovatív sminktermékeket készítenek, melyek nemcsak számukra meggyőzőek, hanem melyeket még Brazíliában is a minősített dekor- és natúrkozmetikumok minőségbeli vezetőjévé koronáztak.

A sikertörténet 2015-ben kezdődött az elképzeléssel valamint a termékek brazil piacon történő bevezetésével. Az ottani nagy rohamnak köszönhetően később nagyon rövid időn belül az európai vásárlókhoz is eljutott a fenntartható sminkkínálat.
A BAIMS természetes és gazdag kozmetikai termékcsaládja az első olyan minősített natúrkozmetikum, mely a BBA™ (Bio Behenic Active) alapanyagot használja termékeiben. Ez a Pentaclethra Macroloba fából nyert aktív összetevő egyszerre képes mélyen hidratálni és ápolni a bőrt.

Elegáns és modern dizájnjával a BAIMS következetesen természetközeli filozófiát követ: A csomagolás nagyrészt bambuszból vagy fenntartható fakitermelésből származik és egy környezetkímélő utántöltési elv előnyét hordozza magában.

Ezen márka alapelvében a hatékonyság és a minőség ötvöződik, ezért a BAIMS Natural Makeup minden terméke rendelkezik az alábbi igényes minősítésekkel:

  • ECOCERT - Cosmos Organic: Bio minőség legalább 95%-ban növényi alapú összetevőkkel.
  • PETA – People for the Ethical Treatment of Animals: „Cruelty-free” és állatkísérlet nélküli.
  • The Vegan Society: Az egész termék növényi eredetű és teljesen mentes állati összetevőktől.