Karácsonyi vásárunk megnyitotta kapuit

Karácsonyi vásárunk megnyitotta kapuit

Az Ecco Verde Karácsonyi vásár kínálatába ebben az évben is olyan termékeket választottunk ki, amelyek tökéletesek ajándékként. Széles választékunkban mindenki megtalálja ízlésenk és elvárásainak megfelelőt.

A karácsonyi ajándékötletek mellett szuper Adventi naptárak is elérhetőek: Csokoládé, tea, illatvariációk és natúrkozmetikumok. Édesítse meg az adventi időszakot - Egy kis kényeztetés minden nap!

A karácsonyi vásár Nők , Férfiak, valamint Anya és Gyermekek kategóriákra került felosztásra. A további átláthatóság érdékében pedig a következő témák segítenek a megfelelő ajándékok kiválasztásában:

Teakeverékek és teaszettek

Mi lehet jobb, mint egy forró csésze tea a fehér téli reggeleken? Annak érdekében, hogy a teafogyasztás megfelelő hangulatú legyen, íme néhány ízletes karácsonyi teakeverék és teaszett.

Ajándékszettek

Ezek a szettek megkönnyítik a hosszas keresgélést, mivel gyakran egy ajándék túl kevés vagy nem könnyű megtalálni az egymáshoz illő termékeket.

Exkluzív ajándékok

Ebben a kategóriában kiváló minőségű kozmetikumokat, bőrápoló termékeket, sminkeket és egyebeket találnak azok, akik exkluzív ajándékokat szeretnének adni. A luxus smink termékektől a bio kozmetikai márkákig itt mindent megtalál.

Parfümök

Eau de Parfum, Eau de Toilette és további csodálatos illatkészítmények 100% -ban természetes alapanyagokból előállítva.

Vegán Karácsonyi ajándékötletek

A vegánok számára a megfelelő ajándék megtalálása gyakran nem könnyű. Az Ecco Verde kínálatában széles választékban talál vegán kozmetikumokat és bőrápoló termékeket, amelyek ajándékként is tökéletesek.

Ajándékutalványok

Nem tudja eldönteni, melyik ajándék lenne a legmegfelelőbb? Ajándékozzon utalványt, így garantált örömöt biztosítva.

Lakás és Jó közérzet

Illatlámpák, karácsonyi illatkeverékek és sok más a hangulatos légkörért.

Fürdő és Wellness

A karácsony előtti időszak stresszének levezetéséhez egy kellemes fürdő kiváló lehet. A tökéletes ellazuláshoz elengedhetlenek a megfelelő fürdőadalékok. Ezen kategória termékei megfelelő ellazulást és intenzív bőrápolást biztosítanak.

Smink

Ebben a kategóriában 100% -ban természetes smink termékeket talál, minden változatban és színben. Nézzen körül!