Douces Angevines Természetes szépségápoló termékek

Ápolás gyermekek és felnőttek számára

A Douces Angevines egyszerű és hatékony natúrkozmetikumai a természettel összhangban, kézzel előállítottak - válogatott nyersanyagok a francia Anjouból!

Vásárlás kategóriák szerint

Douces Angevines: 58 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Douces Angevines sok kicsi és egyszerű szépségápolási titka teszi olyan különlegessé.

Titok 1: az úgynevezett CosmétoFluides - nem krém és nem is olaj, hanem egy varázslatos, vízmentes keverék. Folyékony tiszta növényi kincs.

Titok 2: Szépség kert. A Douces Angevines saját kertje, biodinamikus irányelvek szerint, telis-teli középkori hagyományos gyógynövényekkel és növényekkel. Az összetevők 40%-a a kertből, 20%-a fenntartható vadgyűjteményből származik. A maradék 40% illóolaj, értékes növényi olaj és ritka növény.

Titok. 3: Hagyományos módszerekkel való termelés, a Nap és a Hold természetes energiája által. Mechanikus vagy kémiai segítség nélkül.

Titok 4: Dinamizálás. Sajnos szinte feledésbe merült a növények megértésének, modulálásának és természetes erejének megőrzésének művészete. Ezek a Douces Angevines cég számára nagyon fontosak. Továbbá a kézi keverés is kiemelkedő szerepet játszik.

Titok 5: Az igazi szerepe az illatoknak van. Minden termék az adott bőrtípus igényeinek megfelelő növény illatát tartalmazza és azok egymással összehangolva harmóniát biztosítanak.

Titok 6: Kézi előállítás. Minden termék a cég saját gyárban gondosan, teljes figyelem és szeretettel kézzel készül. A természetből csak azon összetevőket takarítják be, amelyre bőrének valóban szüksége van. A kézzel való dinamizálás és feldolgozás által a termékek kis mennyiségben kerülnek előállításra.

Minden Douces Angevines termék:

  • Cosmebio és ECOCERT-minősítettek
  • állatokon nem teszteltek és One Voice-minősítettek
  • kézzel dinamizáltak
  • kézzel előállítottak
  • 100% -ban növényi termékek