Fangocur Herpesz Ásványi krém

Enyhíti a herpeszt és az aftát

KiárusítvaMár nem gyártott

Hasonló termékek:

laSaponaria C-vitamin

Leírás

A Fangocur Herpesz Ásványi krém kifejezetten ajakherpeszre, aftára és a szájnyálkahártyára lett kifejlesztve. A hagyományos herpesz elleni szerekkel szemben a fangocur Herpesz Ásványi krém 100% -ban természetes összetevőkkel egynesúlyba hozza a szájflórát.

A kombináció teljesen természetes, gondosan válogatott, minőségi összetevőkkel támogatja a szájnyálkahártyát. Az illóolajok eszenciák megnyugtatják és erősítik a szájnyálkahártyát és az ajkakat.

Alkalmazás korai szakaszban: Vigye fel a krémet már az első enyhe jelek észrevételénél az érintett területre. Ehhez a nyálkahártyát egy tiszta kendővel tegye szárazzá és masszírozzon el egy bosónyi nagyságú mennyiséget. A száj vagy az ajak belső használata esetén a krém alkalmazása után az érintett területet még néhány másodpercig tartsa szárazon. A Herpesz Ásványi krém naponta többször - utazásközben is - 2-3 napon keresztül alkalmazandó.

Alkalmazás az akut szakaszban: Ha a herpesz már megjelent alkalmazza - utazásközben is - naponta 3-4 alkalommal. Az érintett területet egy tiszta kendővel tegye szárazzá és vigyen fel egy bosónyi nagyságú mennyiséget. Masszírozza finoman el a krémet, majd az érintett területet még néhány másodpercig tartsaszárazon. A kezelést addig folytassa, amíg a hólyag ki nem szárad és le nem esik.

Termékfajták: Szérumok
Márka: Fangocur

Összetevők

Összetevők (INCI): Aqua, Melissa officinalis*, Calcium carbonate, Simmondsia chinensis*, Gossendorfer Fango (bentonite), Sea salt, Krameria triandra*, Citrus sinensis*, Melaleuca alternifolia**, Mentha x piperita*, Mentha arvensis*, Thymus vulgaris, Salvia officinalis*, Curcuma xanthorrhiza, Mimusops elengi, Stevia rebaudiana*
* certified organic
** wild harvested

Über fangocur

Termékértékelések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Fangocur Herpesz Ásványi krém

4 vásárlói vélemény más nyelven

4,9 az 5 csillagból
5 csillag
6 (85%)
4 csillag
1 (14%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

7 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 4 vásárlói vélemény más nyelven.