georganics termékek

Természetes és környezetbarát fogápolók

A georganics filozófiája egyszerű és világos: természetes, fenntartható és lelkiismeretes. Fogápolás és a környezet védelme a Zero-Waste termékekkel.

Marken / georganics

georganics: 33 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A legtöbb ember naponta kétszer végez fogápolást: reggel és este. Azonban gyakran figyelmen kívül hagyják a hagyományos fogápoló termékekben található szintetikus vegyi anyagok hatását. A kis brit cég, a georganics abból az elgondolásból születt, hogy valóban szükség van-e ezekre és tudományos kutatásokkal bebizonyították, hogy a természet valóban mindent biztosít, amire szükségünk van a hatékony fogtisztításhoz.

Először természetes, fenntartható és 100% vegán fogápoló higiéniás termékeket kínálták a londoni mezőgazdasági piacokon. A nagy kereslet miatt szükségessé vált egy nagyobb laboratóriumba való költözés, Sussex vidéki területein.

Napjainkban a georganics a legismertebb natúrkozmetikai márka a száj- és foghigiénia területén. Nemcsak a Zero-Waste-stratégia, a fenntarthatóság és a természettel való kapcsolat miatt. A csomagolás nemcsak funkcionális, hanem műanyagmentes, biológiailag lebontható és újrahasznosítható. Ennek ellenére a higiéniai követelmények miatt egy-két pontban elkerülhetelen a némi műanyag felhasználás. Hasonlóképpen, a fogkefék sörtéi esetében is, amelyek nylonból készülnek.

A georganics termékek minden korosztály számára alkalmasak, mivel a termelés során csak biológiai és természetes összetevőket használnak fel. A Red Mandarine-sorozat ideális kisgyermekek és gyermekek számára.