Hands on Veggies Bio kozmetikumok zöldségekkel

Fedezze fel a Hands on Veggies termékek széles választékát.

Hands on Veggies innovatív, vegán bio kozmetikumok a kertből! Az osztrák Hands on Veggies márka megalakulásának ötlete mögött a következő áll: új, friss, fiatal és teljesen forradalmi bio kozmetikumok kifejlesztése, amelyek egyszerűen „zöldek” és hétköznapiak.

Fedezze fel a Hands on Veggies termékek széles választékát!

Vásárlás kategóriák szerint

Marken / Hands on Veggies

Hands on Veggies: 18 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A kiváló minőségű termékek valójában nem is hagyományos összetevőket tartalmaznak: zöldségeket. Az eddig, a virág és gyümölcs összetevők mellett elhanyagolt zöldségek számos tápanyagot, vitamint és antioxidánst biztosítanak. A természetes összetevők egy részét bio fermentációval nyerik ki, így garantálvaa az értékes ápoló hatóanyagok széles skáláját.

A Hands on Veggies márka egy másik különlegessége a kozmetikumok tartósítása, amiről is a növényi kivonatok és erjesztett összetevők gondoskodnak. Ez egy speciálisan kifejlesztett többszintű és teljesen természetes tartósítási mód. Dupla haszon: tartósság és ápolás.

A Hands on Veggies termékek csomagolása is különleges: A tubusok bioalapú műanyagból készülnek, amelyek cukornád maradványból előállítottak. Így a csomagolás nem csak fenntartható, hanem egy csomó CO2-kibocsáltás is megspórolható általa. Az üres tubusok újrahasznosíthatóak!

Hands on Veggies márka:

  • vegán
  • bio minősített az ECOGEA által
  • cruelty-free
  • bio-fermentáció által természetesen tartósított