Domus Olea Toscana Sebo-Lift

Domus Olea Toscana Sebo-Lift

A piacon található termékek a fiatal zsíros, olajos vagy aknéra és mitesszeres hajlamos bőr, illetve a kitágult pórusok ellen kifejlesztettek. Ezek azonban nem veszik figyelembe az érett bőr igényeit, amelyek esetében a sejtek megújulása lassabb, így magasabb antioxidáns-bevitelt igényel.

A kereskedelmi termékek gyakran nagyon agresszívek a fiatal bőr számára. Ez idővel hozzászokik az intenzív kezeléshez, de egyre több egyensúlytalanság alakul ki. Ebben az esetben a bőr még több faggyút termel és hiányozni fog a megfelelő mennyiségű antioxidáns, amely egyrészt a szennyeződésektől véd, másrészt megakadályozza a ráncok kialakulását.

Gyakran még a férfiak bőrére sincs megfelő szer. Ez általában több nedvességet tárol, több faggyút termel, vastagabb és lassabb öregedésre hajlamos. Ennek ellenére célzott ápolást igényel, különösen 30 éves kor felett.

Ennek érdekében fejlesztett ki a Domus Olea Toscana Sebo-Lift-programját, amely a seborrheás, tehát zsíros bőr minden fajtájának (fiatal és idős, férfi és nő) megfelelő kezelést biztosít:

  1. Gyengéd tisztítás, a bőr természetes védőrétegének veszélyeztetése nélkül, valamint a faggyútermelés csökkentése (= „Rebound-Effekt")
  2. A faggyútermelés normalizálása, a zsíros bőr ellensúlyozása érdekében
  3. A felesleges zsír felszívása
  4. A bőrpeeling kémiai és fizikai hatásai, a gyulladásos faggyúmirigyek megakadályozása, a faggyú normális eltávolítása, a mitesszerek és tisztátalanságok képződésének megakadályozása, a sejtek megújulásának támogatása és a ragyogóan sugárzó és sima bőr visszanyerése.
  5. Harc a pattanásokat és aknét okozó baktériumok ellen
  6. A pórusok bezárásának támogatása
  7. Nedvesítés
  8. A bőrpír csökkentése
  9. A bőr időjárással szembeni védelme, mivel különösen a seborrheás bőr hajlamos bőrpírra
  10. Látható javulás a bőr általános megjelenésében

A Domus Olea Toscana termékeket kimondottan ezen célok eléréséhez fejlszetették kifejlesztettek ki. Az ápolók minden bőrtípusra kiválóak:

Sebo-Lift Tisztítókrém: higiénikus peeling, amely nem szárítja ki a bőrt

Sebo-Lift Nappali krém: faggyú-szabályozó, eltávolítja a felesleges zsírt és bezárja a pórusokat

Sebo-Lift Éjszakai krém: gyengéden hámlasztja a bőrt, miközben egyidejűleg regeneráló hatású is

Sebo-Lift Tisztító arcszérum: támogatja a pattanások gyors eltűntetését

Sebo-Lift Regeneráló tisztítómaszk: tisztítja a bőr és egyidejűleg mindent biztosít, amire a peelingezéshez szükség van

Sebo-lift Testápoló folyadék: könnyed textúrájú anti-agingápoló, amely kiváló a test seborrhoeás területeire, mint a hát, nyak és váll, valamint azok számára, akik erős izzadásra hajlamosak. Napozás, borotválkozás vagy szőrtelenítés után is kiváló.

Egyéb termékek, amelyek seborrheás bőrre kerültek kifejlesztésre:

Anti-aging nappali arckrém: a kombinált bőr száraz területeire, illetve, ha bőra a hideg évszakokban nedvességet és táplálást igényel.

Anti-aging peeling maszk: egy gyengéd, mechanikai peeling

Mizellares Anti-Age tonik: tisztító víz olajos, zsíros és pattanásos bőrre

Minden más Domus Olea Toscana arckrém: napi kezelés, hideg évszak, seborrheás-száraz bőrre

A  Sebo-Lift-vonal főbb összetevői az olíva, a gesztenye és a toszkán ciprus (antioxidáns, összehúzó, antibakteriális, faggyúszabályozó), valamint hidroxi-savak és azelainsav (peeling, anti-seborrheás), illetve rukkola (nagyon nyugtató) gyengéd, de hatékony keveréke.

Másodlagos összetevők, amelyek nem kevésbé fontosak: toszkán vadvirág méz, pantenol, allantoin, vitaminok, hialuronsav, édesgyökér kivonat (gyógyítás), szorbit (hidratáló és nyugtató), zöld agyag (remineralizál), réz ( anti-seborrheás és antimikrobiális szer, ami elengedhetetlen a bőr fehérje szintéziséhez), szőlőmagolaj, shea vaj, jojoba olaj, ...

Sebo-Lift a tisztább, egészségesebb, simább és egyenletesebb bőrért.