Maître Augustin - Hagyományos higiéniai alkalmazások Franciaországból

Szilárd és folyékony kozmetikumok a bőr és haj számára

A Maître Augustin természetes termékek exkluzív előállítását garantálja eredeti francia receptúra alapján. A legmagasabb normáknak megfelelően egy marseille-i szappangyárban készített, kiváló növényi olajokkal és illóolajokkal finomított szappanok, tusfürdők és samponok az egész családról gondoskodnak - a tisztaságért és gazdag ápolásért, elbűvölően finom illatokkal!

Maître Augustin: 7 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Compagnie du Midi cég a Maître Augustin márkával tradicionális szappanok előállítására összpontosít Provence-ban. Az elbeszélések szerint legendás szappanmester, Maître Augustin kezdte el, akinek az volt a vágya, hogy hagyományos természetes termékeket kínáljon, melyek tiszteletben tartják az embert és a környezetet. Az 1894-ben alapított Savonnerie du Midi ezen elképzelés szerint működik, és az egyik utolsó ilyen szappanmanufaktúra.

A Maître Augustin címke olyan minősített termékek sorát képviseli, melyek kiváló hatékonyságú, nagyra becsült és gyengéd bio összetevőket tartalmaznak – teljes mértékben a generációkon átívelő francia know-how szerint.

Maître Augustin minden terméke magas minőségbeli jellemzők szerint minősített:

  • ECOCERT - Cosmos Organic
  • Cosmébio - Cosmos Organic