MICARAA Vegán natúrkozmetikumok

A német márka teljes kínálata

A MICARAA egy fiatal márka Felső-Bajorországból, amely natúrkozmetikumait megfelelő gondossággal állítja elő - fenntartható, modern és helyi. A MICARAA termékek 100% -ban vegán összetevőkön alapszanak, kiváló minőségű olajokat és modern hatóanyagokat tartalmaznak. Az ápolók a napi rutin során ellazító pillanatokat biztosítanak, mialatt illatuk kényezteti az érzékeket.

Marken / MICARAA

MICARAA: 26 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A fárasztó mindennapokban gyakran nem sok idő marad magunkra. Az energiátlanság és a fáradtság negatív hatással van a bőrre is. A MICARAA a pillanatra való tudatos összpontosítás segíti, hogy egy kis időt szánjon arra, hogy valóban élvezni tudja a napi ápolási rutint. A márka tisztán vegán összetevőkön alapszik, kizárólag kiváló minőségű olajokat és innovatív hatóanyagokat ötvöz modern natúrkozmetikumaiban, valamint termékei parabén, paraffin, szilikon és ásványolaj mentesek. A citrom és a narancs jellegzetes aromája frisseséget biztosít, míg a természetes illóolajok pihentető hatásúak és enyhítik a feszültséget.

A fenntarthatóság is nagyon fontos a MICARAA számára, és már a kezdetektől fogva újrahasznosítható borostyánüvegbe és üvegtégelybe csomagolják termékeiket. A nem átlátszó tárolók biztosítják az értékes alapanyagok hosszú tárolási idejét és, hogy semmilyen mikroműanyag ne kerüljön a kozmetikumokba - így a bőrre és a környezetbe.
Az üvegtégelyek gyártásával járó CO2-kibocsátást a MICARAA az Amazonas-esőerdők erdősítési projektjeibe történő befektetéssel kompenzálja. Ezen túlmenően a külső csomagoláshoz klímasemleges összecsukható kartondobokat használnak, amelyekkel támogatják a különböző környezetvédelmi projekteket. Röviden: amennyire csak lehetséges, kerülik a műanyag csomagolás felhasználását.

A MICARAA fejlesztése és gyártása helyi szinten és klímsemlegesen történik. Az Oro Verde Trópusi Alapítvánnyal együtt kampányt folytat az esőerdő erdősítéséért az Amazonas régióban.

Az ACARAA termékek:

  • Vegán és Vegan Society-minősítettek
  • Tiszta natúrkozmetikumok
  • Németországban kerülnek előállításra
  • Barna üvegből készült fenntartható csomagolás
  • Műanyag csökkentés, ahol lehetséges
  • Pabén, paraffin, szulfát, ásványolaj és szintetikus tartósítószer mentesek