ŌMAKA minősített ápolószerek a göndör haj számára

Szilárd samponok, hajszappanok és exkluzív ápolás kontrollálhatatlan, száraz, göndör hajra

Az ŌMAKA új kezdetet jelent. A gondosan kidolgozott, természetes és minősített termékek kíméletes módon forradalmasítják hajápolási rutinját, valamint támogatják Önt és göndör, rakoncátlan, szálkás haját ebben az új kezdetben. Optimálisan ápolást biztosítanak – hogy szeresse loknijait!

ŌMAKA Naturkosmetik: 7 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A kis német ŌMAKA márka termékei kifejezetten afro hajra és loknikra lettek kifejlesztve. Ezek a hajtípusok különleges ápolást igényelnek, hogy igazán gyönyörű megjelenésűek lehessenek. Általában sok mindent kell kipróbálni a cél eléréséhez. Ez az út gyakran gyerekkorban kezdődik - a szülőkkel, akiket valószínűleg megterhelnek ezek a hajszerkezetek, olyan fodrászokkal, akik csak egyenes hajjal tudnak jól dolgozni, és nem megfelelő ápolószerekkel, melyek megnehezítik a haj kezelését. Sajnos gyakran a többi gyerek is cikizi az érintetteket, hogy azok végre felvegyék a harcot hajukkal, ahelyett, hogy megtanulnák azt szeretni.

Ezért van az ŌMAKA – hogy haja a lehető legjobb ápolásban részesüljön, és ugyanúgy ragyoghasson, mint Ön. Ugyanis pont az afro haj esetében létfontosságú a megfelelő ápolás – ez nagy részben az identitással áll összefüggésben. A német nyelvű országokban az afro haj témája túl sokáig túl kevés figyelmet kapott. Ezért alig lehetett kapni megfelelő ápolószereket – természeteseket meg végképp nem. Azonban az erőtlen, kontrollálhatatlan, száraz loknik vagy akár a kémiailag kiegyenesített haj minden, csak nem boldog – és ez sajnos látható.

Ölelje meg haját és személyiségét azzal, hogy természetes haját optimális termékekkel ápolja – egy teljesen új életérzésért és önszeretetért! Az ŌMAKA termékei minősítettek, alkalmasak a Curly Girl módszerhez és ideálisak az egész család számára.