oOlution - Kiváló minőségű francia natúrkozmetikum

Vegán unisex ápoló termékek, több mint 150 bio hatóanyagból

Az oOlution olyan kozmetikumokat kínál, amelyek egyedülálló növényfajtákban gazdagok, valóban 100%-ban természetesek, biológiaiak, vegánok, Franciaországban készültek és teljesen adalékanyag mentesek.

oOlution: 31 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A francia oOlution natúrkozmetikai márka Anne-Marie Gabelica vágyából született azért, hogy megalkuvás nélküli szépséget teremtsen, valamint minden embernek olyan ápoló termékeket kínáljon, amelyek tiszteletben tartják a bőrt és a bolygót.

A cél: olyan eredeti formulák létrehozása, amelyek teljesen természetesek, hamis ígéretek nélkül, egyedülálló növényfajtákban gazdagok, termékenként 20-70 hatóanyaggal és töltőanyagok nélkül. Az oOlution több, mint 150 növényt épít be a bőrápoló termékeibe, hogy minden bőrtípus számára a legfontosabb tápanyagokat biztosítsa.

Ugyanakkor ügyelnek az egyes termékek ökológiai és társadalmi hatásaira, a gyártástól kezdve a csomagolásig, amelyet egy környezetbarát tervezési tanulmány segítségével készítenek el, neves mérnökökkel és az Ökológiai Átmeneti Ügynökséggel (ADEME) együttműködve. Ezt az elkötelezettséget még a francia Környezetvédelmi Minisztérium is díjazta. Az oOlution számára fontos: az újrahasznosítás, a megterhelő ökoszisztémák örök ciklusai és a végtelen lehetőségek, amelyek rendelkezésre állnak, mert még sok a tennivaló bolygónk védelme érdekében. oOlution méltán büszke elkötelezettségére és a mély értékeire.

Az oOlution termékek:

  • 100%-ban természetes és biológiai
  • Vegán
  • Pálmaolaj, töltőanyag és tartósítószer nélkül
  • Franciaországban készült