NATURA SIBERICA natúrkozmetikumok

Minősített ápoló termékek az arc, test és haj számára

Vásárlás kategóriák szerint

Marken / NATURA SIBERICA

NATURA SIBERICA: 114 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A NATURA SIBERICA bio- és natúrkozmetikumai a zord északi éghajlatról származó hatóanyagokat és gyógynövényeket tartalmaznak. Emellett a márka összehasonlíthatatlan ár-teljesítmény arányt és ökológiai megközelítést kínál.

Az északi régiók valószínűleg a legeredetibb és legkülönlegesebb vidékek közé tartoznak és különösen kemény éghajlati viszonyaikról ismertek. Az ottani rendkívül ellenálló növényzet védő anyagokban gazdag, hogy túlélje a zord körülményeket. A NATURA SIBERICA ezen növényi hatóanyagok egyedülálló tulajdonságait és erejét használja a bőr és a haj szépségének, valamint fiatalságának megőrzésére és támogatására. A gyógynövények vadtermesztésből vagy a saját biogazdaságból származnak.

2013-ban kezdődött meg a szibériai őslakos népek képviselőivel együttműködve a saját biogazdálkodás kiépítése, mely az EU 834/0 európai bio színvonal szerint minősített. Itt 33 hektáron termesztik és gyűjtik be kézzel a NATURA SIBERICA termékek előállításához szükséges, ritka őshonos növényeket. A cég aktív társadalmi elkötelezettsége magában foglalja a munkahelyteremtést a helyi lakosság számára, valamint a ritka növények megőrzését és termesztését elősegítő programok kezdeményezését és támogatását.

A NATURA SIBERICA termékei:

  • számos nemzetközi díjat nyertek el és
  • különböző neves minősítésekkel (BDIH, ECOCERT és ICEA) rendelkeznek.