Tadé Pays du Levant Natúrkozmetikumok

Minősített hagyományos szappanok, ápolószerek és fenntartható kiegészítők

A Tadé Pays du Levant kiváló minőségű, kézzel készült szappanokat, ápolószereket és kiegészítőket kínál. A termékcsalád magja két hagyományos termékből áll, amelyeket továbbra is kézzel, az eredeti receptúra alapján, a régi formában állítanak elő: Aleppo és Marseille szappan.

Vásárlás kategóriák szerint

Tadé Pays du Levant: 21 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Tadé Pays du Levant márkát 1995-ben - a szenvedélyes történész és a Közel-Kelet találkozásából - hozták létre. A legendás Aleppo szappan, amely olívaolajból és babérolajból készül, és amely a Marseille szappan őse, a nagy múltú Levante-ból, az emberiség bölcsőjéből származik.

A keleti fürdő művészete által elvarázsolva nemcsak kiváló minőségű, ápoló szappanokat állított elő, hanem kiegészítőkkel is kibővítette a választékot.

A Tadé Pays du Levant teljes mértékben kiáll a fair kereskedelem mellett, valamint szigorú etikai irányelvek szerint működik. A társaság partnerei olyan kézművesek, akik az azonos értékű és fenntartható partneri viszonyból profitálnak.

A vállalkozás pillérei:

  • Szolidaritás: A fenntartható fejlődésért, szolidaritási megközelítésében, elsősorban a leginkább hátrányos helyzetű gyártókkal kell együttműködni.
  • Igazságosság: A szerződésben meghatározott árak garantálják a gyártó igazságos bérét.
  • Közvetlenség: Egy lehetőség szerinti közvetlen kapcsolat a gyártó és a fogyasztó között, amely a lehető legnagyobb árrést jelenti a gyártó számára.
  • Értékbecslés: A helyi potenciál kiaknázása a meglévő természetes nyersanyagok és a hagyományos ismeretek felhasználásával.
  • Átláthatóság: Minden olyan információ biztosítása a gyártók számára, amelyre szükségük van az átgondolt és felelősségteljes vásárláshoz - így támogatva a kulturális cserét és a gyártók közötti tiszteletet.
  • Méltóság: Megfelelő és rendszeres jövedelem a munkáért minden termelési lépésnél. Szigorúan elítélik a rabszolgaság vagy a kényszermunka bármilyen formáját, különösen a gyermekmunkát.

A Tadé Pays du Levant aktívan részt vesz a hosszú távú fejlesztés támogatásában, figyelembe véve az érintettek ökológiai, gazdasági és társadalmi környezetét - a fair kereskedelem érdekében!