Antos natúrkozmetikumok

Az olasz márka teljes termékkínálata

Az Antos céget a 90-es években, Monferratoban alapították. A kozmetikumok növényi kivonatokból és természetes alapanyagokból készülnek, egyszerű, de hatékony receptek alapján. Drasztikusan csökkentik a tartósítószerek, valamint mellőzik a káros csomagolóanyagok használatát.

Vásárlás kategóriák szerint

Marken / Antos

Antos: 144 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Az Antos olyan nyersanyagokat használ fel, amelyek az ECOCERT által minősítettek vagy ellenőrzött biólgiai gazdálkodásból származnak.

Az Antos termékei Olaszországban készülnek, valamint

  • Egyszerű: kevés, de hatékony összetevők
  • Kreatív: a természetes alapanyagok keverékeinek szempontjából
  • Alapvető fontosságú: a lehető legkevesebb csomagolás
  • Frisch: Az Antos termékei minimális mennyiségű tartósítószert tartalmaznak - minden termék a lehető legfrissebb!

Az Antos által kiválasztott, valamint az IFRA által minősített illatanyagok non-allergen-ek, valamint megfelelnek az ICEA és az AIAB szabványainak. Ezenkívül a termékek csak kis mennyiségben, legfeljebb 1% vagy kevesebb, tartalmazzák.

Általában az Antos legfeljebb 0,1–0,3% illatanyagot ad termékeihez (az illatanyag-biztonsági adatlapokon feltüntetett mennyiségben). Ezek az illatanyagok nincsenek negatív befolyással a bőr vagy a környezet egyensúlyára. A szintetikus keverékek elsősorban az illóolajok feldolgozásából származnak. Megfelelnek az allergén anyagok használatát tiltó előírásoknak.