APoEM Vegán natúrkozmetikumok

Aroma és fitoterápiás ápolás az arc és a test számára

Az APoEM biztonságos, kifinomult és innovatív natúrkozmetikumokat kínál. Csodálatos ápolók az aromaterápia és a bioplazma fitoterápia kombinációja által.

Marken / APoEM

APoEM: 14 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Az APoEM márka Barcelonából indult, természetes, vegán kozmetikumokat állít elő. Összetételüknek köszönhetően kapcsolatot teremtenek az emlékezet, a bőr, az energia és a pozitív gondolatok között.

A termékek serkentik az illat memóriát, a pozitív pillanatokat, valamint emlékeket ébresztenek, amelyek jó közérzetet biztosítanak. Az APoEM kemotípusos aromaterápiát alkalmaz a harmónia és a belső egyensúly támogatására.

Az egyes organizmusok kémiailag pontosan azonosíthatók, ezáltal garantálva a valódi, kémiai összetevőket. Az APoEM által alkalmazott illóolajok helyes pszicho-neuro-szenzoros stimulációt biztosítanak.

A cég az aromaterápia mellett a bio-plazma fitoterápiára helyezi a hangsúlyt. A bio-plazma egy bioaktív anyag, amelyet növényi sejttenyészetekből származó másodlagos anyagcseretermékekkel gazdagítottak. Ez az összetevő egy lassú és természetes átalakulás eredménye, amelyben a növényi sejtek növekednek, és az ellenőrzött ingereknek köszönhetően mikroorganizmusokat állítanak elő, amelyek flavonoidot, karotinoidot, enzimet, vitamint, glükozidot és ásványi anyagot tartalmaznak. Ezek a hatóanyagok fontos folyamatokat indítanak el a bőrbe jutva, amelyek felelősek a bőr védőgátjának védelméért, helyreállításáért és megerősítéséért.

Az APoEM hagyományos mediterrán növényeket és gyógynövény-kivonatokat választott ki, amelyek illóolajokkal kombinálva javítják a bőr állapotát.

Az APoEM termékek:

  • Vegán
  • Cruelty-free
  • ISO : 16128-minősített
  • 99% -ban természetes eredetű
  • Ásványi olajszármazék, szilikon, szulfát, ftalát, formaldehid-feloldó szerektől és etoxilezett összetevő mentes
  • Szintetikus színezék és illatanyag, mérgező salakanyag, parabén, izotiazolinon, kémiai UV-szűrő és még sok más mentes