Biosolis napozó termékek

Kiváló minőségű és természetes fényvédelem gyermekek és felnőttek számára

Marken / Biosolis

Biosolis: 10 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Biosolis napápoló termékei 100%-ban természetes és ásványi védelmet nyújtanak a leégés ellen - napozás aggodalom nélkül! A Biosolis napvédő termékeiben természetes ásványi szűrőket, növényi olajokat és az aloe vera ápoló erejét egyesíti, amelyek hatékony és biztonságos fényvédelmet biztosítanak az UVA- és UVB-sugarakkal szemben. A termékek emellett környezetbarát és újrahasznosítható tartályba vannak csomagolva.

Az ásványi szűrők úgy hatnak a bőrön, mint egy tükör, amely visszaveri a káros sugarakat. Ellentétben a kémia szűrőkkel, amelyek először behatolnak a bőrbe, így csak 30 perccel később biztosítanak védelmet, a Biosolis termékei azonnal hatnak. Ezenfelül az ásványi szűrőknek semmilyen káros hatásuk nincs a tengeri szervezetekre, állatokra és emberekre. A Biosolis termékei Cosmebio- és ECOCERT-minősítettek, valamint megfelelnek az európai Colipa és az amerikai FDA napvédő előírásoknak.

A Biosolis folyamatosan fejleszti termékeit, hogy azok minél jobbak, illetve környezet- és felhasználóbarátabbak legyenek.

Amit a Biosolis napvédői garantálnak:

  • nanorészecske-mentes
  • kémiai szűrő-mentes
  • ásványi olaj-mentes (mint pl. a szilikon, paraffin, szintetikus illatanyag)
  • károsanyag-mentes