BIRKENSTOCK Natural Skin Care Természetes ápoló termékek

Minősített natúrkozmetikumok értékes parafatölgy kivonattal

A BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE minősített natúrkozmetikumok a legmagasabb minőségi előírások szerint készülnek, valamint megfelelnek a legszigorúbb vizsgálati kritériumoknak is.

Vásárlás kategóriák szerint

Marken / BIRKENSTOCK Natural Skin Care

BIRKENSTOCK Natural Skin Care: 1 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A BIRKENSTOCK világmárka a minőségre, a funkcionalitásra és a jólétre esküszik. A BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE termékek érkeztével a termékkínálat kiváló minőségű, minősített natúrkozmetikumokkal bővült. A hangsúly az arc és a test értékes ápolására összpontosul, egy innovatív összetevő segítségével, amelynek nyersanyaga megegyezik a legendás cipők anyagával: természetes parafa.

Az ebból előállított multiaktív hatóanyag egy természetes bio-lipid komplex, amelyet a paratölgy, valamint a kókuszolaj kivonási eljárása során nyernek ki. Ez a hatóanyag serkenti a sejtek regenerálódását, erősítő hatással bír és javítja a hidratáltságot. A BIRKENSTOCK kihasználja a paratölgy természetes regenerációs képességét, amellyel a növény a saját kéregrétegét folyamatosan megújítja. A BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE paratölgy kivonatának Anti-Aging hatása is van, a nyersanyag rugalmasságnövelő tulajdonságainak köszönhetően.

A paratölgyet nevezhetjük, erőforrásnak, lenyűgözőnek - környezetbarátnak: A paratölgy erdők mintegy 14 millió tonna CO2-t kötnek meg, valamint annyi oxigént termelnek, amely egy kisebb várost ellátna. A regenerációs képességének köszönhetően megújuló nyersanyag. A paratölgy erdők számtalan állatfaj élőhelyekén szolgálnak, ezáltal pótolhatatlanul hozzájárulnak a biológiai sokféleség megőrzéséhez.

A BIRKENSTOCK Natural Skincare termékei:

  • BDIH - COSMOS Natural minősített
  • vegán
  • állatkísérletektől mentes
  • Németországban gyártott