CODEX LABS - Natúrkozmetikumok Írországból

Kiváló minőségű természetes arcápolók

CODEX LABS - A természetben felfedezett alapanyagok, valamint a tudomány által tökéletesített arcápoló termékek. Tiszta, természetes alapanyagok, gyógyszerész minőségű ápolás.

CODEX LABS: 18 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

CODEX LABS a kozmetikai márkák egy csoportja, amelynek alapjai: a tudomány, a természetes alapanyagok, a növényi alapú tartósítószerek, a gyógyszerészi know-how, a biztonsági és hatékonysági tesztek, a fenntarthatóság, valamint az átláthatóság. A termékek tiszta bio-alapanyagokat igen, azonban káros összetevőket nem tartalmaznak, valamint biotechnológiai folyamatok alapján szigorúan teszteltek. A CODEX LABS hisz az állandó innovációban, mivel a fejlesztések nélkülözhetetlenek a változás és a legmagasabb minőség eléréséhez. A teljes termelési folyamat ellenőrzés alatt áll - a vadon élő növények gyűjtésétől, a feldolgozáson át, a csomagolásig.

A CODEX LABS technológiai eljárásai nemcsak szabadalmaztatottak, hanem meggyőzőek is: akár növényi alapú hidratálás (Bia Complex ™), akár minőség-megőrzés (PreservX ™), az innovatív összetételek egy teljesen új szintre emelik a bőrápolást.

A vállalkozás figyel arra is, hogy a lehető legkisebb ökölógiai lábnyomot okozza: a tubusok cukornádból készült, PET-ből állnak, a dobozok PEFC-minősítéssel rendelkező fából készülnek. Minden 100% -ban újrahasznosítható.

A CODEX LABS termékei:

  • vegán és Vegan Society-minősített
  • EWG- & ECOCERT Cosmos Organic irányelvei szerint tesztelt
  • állatkísérlet mentes és Leaping Bunny-pecséttel ellátott