einhorn Természetes havi higiénia

Egészségügyi betétek, tisztasági betétek és tamponok bio pamutból

#makemagichappen A kicsi, de már nem annyira ismeretlen német márka, az einhorn új mércét állít fel a havi higiénia területén. Nemcsak a tabuk eltörlése fontos a számukra, hanem az is, hogy a termékek fenntarthatóak legyenek, valamint hízelegjenek a testnek. Összetéveszthetetlen, feltűnő dizájnjuk révén egy kis színt és mosolyt biztosítanak "azokon a napokon".

Marken / einhorn

einhorn: 1 termék

Szűrő

 • einhorn TamTampon tamponok
  • Hipoallergén
  • Nedvszívó
  • Klór nélkül fehérített

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A 2010-es évek közepén Waldemar Zeiler és Philip Siefer megalapította az einhorn márkát egy Crowdfunding-platformon keresztül. A céljuk az volt, hogy egy kicsit jobbá tegyék a világot a szép hétköznapi termékekkel - kezdetben vegán óvszerekkel. Megvásárlásukkal a vásárlók támogatják a fair munkakörülményeket és a biológiai sokféleség megőrzését a malajziai natúrkaucsuk-ültetvényeken.

A méltányosság, a fenntarthatóság és az átláthatóság nagyon fontos az einhorn számára, ezért a márka új mércét is állított fel - nem csak az óvszerpiacon. A lehető legalacsonyabb szinten tartva a teljes termelési lánc CO2-lábnyomát, valamint minden folyamatban új fejlesztéseket alkalmazva - és mindezt a lehető legátláthatóbb módon. Ezáltal javítva a környezeti és az emberi körülményeket, ráadásul a nyereség 50%-át ökológiai és szociális projektekbe invesztálják.

Következő nagy projektjük a menstruációs tabuk megszüntetése volt: a Facebookon a menstruációs témában feltett 69 kérdéssel hihetetlen, 20 000 válaszoló résztvevőt értek el rövid időn belül. Így egyértelmű volt, hogy a a havi periódusnak ki kell kerülnie a csendes kis szobából, és reflektorfénybe kell állítani. Ezenkívül a hagyományos termékek viszkózból és műanyagból készülnek. Változásra volt tehát szükség - bőr- és környezetbarát, fair módon előállítva, a periódust ünnepi hangulatba hozva. És az extra: minden eladott einhorn pamuttermékkel emberi jogi projekteket támogat Tanzániában. #makemagichappen

A termékek:

 • Bio pamutból és fair bio pamutból
 • Klór nélkül fehérítve
 • Műanyag bevonat nélkül
 • Vegán és cruelty free
 • Szinte teljesen fenntartható csomagolásban