FORREST & LOVE - Ájurvéda termékek és aromaterápia

Rézből készült tartók és illatosított párna kiváló minőségű, stílusos kivitelben

„Fenntartható elegancia a természet iránti nagy tisztelettel és szeretettel” - ezzel a filozófiával indította el a két indiai alapító, Shamika Dhuri és Rohit Tattu a kicsi, független, valamint családi vállalkozását, a FORREST & LOVE márkát. A Slow-Fashion és a Zero-Waste márka divatos, kézzel, rézből készített ájurvédikus réztermékeket, valamint szép, érzéki aromapárnákat és utántöltő olajokat állít elő.

Marken / FORREST & LOVE

FORREST & LOVE: 16 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A FORREST & LOVE egy szerencsés véletlenből született: Shamika édesanyjától ajándékként egy indiai rézkorsót kapott, amit lelkesen mutatott meg kollégáinak, barátainak és későbbi társalapítójának, Rohitnak. Azonnal felismerték a jó üzleti ötletben rejlő lehetőségeket, és elkezdődött a bizalmi együttműködés kettejük között. A márka ájurvédikus elvek szerint, hagyományos kézműves kivitelezéssel, ökológiailag, erőforrás-takarékosan és tisztességesen előállított életmód-termékeket kínál.

Ezzel a hozzáállással az innovatív FORREST & LOVE márka mindig szeretettel, örömmel és odafigyeléssel dolgozik, valamint ezáltal a kézművesség szinte elfeledett művészetét hozza vissza a jelenbe.