HILLINGER COSMETICS Természetes ápolók

Luxus biokozmetikumok, a szőlő legjobbjaival

A HILLINGER COSMETICS kiváló minőségű természetes kozmetikumokat állít elő, amelyek hatóanyaga a bio-szőlő erejéből származik.

Marken / HILLINGER COSMETICS

HILLINGER COSMETICS: 8 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A bio-bortermelő és márkafőnök, Leo Hillinger számára a középpontban az egyedülálló hatóanyagokkal rendelkező szőlő áll. Az ápolási sorozatot híres, osztrák natúrkozmetikai szakértőkkel együtt fejlesztették ki. A termékeket kiváló hatékonyság, minőség és fenntarthatóság jellemzi.

A HILLINGER COSMETICS a bio-szőlőből származó hatóanyagokat a legmodernebb bio-kozmetikai kutatásokkal kombinálja: A napon érlelt szőlő értékes antioxidánsokban gazdag, amely elengedhetetlen a hatékony Anti-Aging ápolóhoz. A kozmetikumokhoz használt két alapösszetevő - víz és bio-szőlőből származó magolaj - kiváló ápolást és hatékony védelmet biztosít.

A HILLINGER COSMETICS bio-szőlőmagolaja min. 75% linolsavat, fenolt, E-vitamint, OPC-t (oligomer proantocianidin) és resveratrolt tartalmaz, ezáltal nyújt regeneráló, antioxidatív hatást. A válogatott hatóanyagokkal kombinálva minden egyes ápoló termék tiszta erőt és energiát biztosít a bőr számára. Természetes textúra, 100% vegán.

A HILLINGER COSMETICS termékek:

  • NaTrue- és Bio-minősített
  • Vegán, állatkísérlet mentes
  • PETA által minősített
  • Ausztriában gyártva
  • Újrahasznosítható kartonból készült csomagolás, ásványi olajmentes nyomdafesték