Weleda: Fügekaktusz ápoló sorozat

Weleda: Fügekaktusz ápoló sorozat

A fügekaktusz a kaktuszfélék családjába tartozik. Ez azt jelenti, hogy ez a növény, mint minden kaktusz, egy igazi túlélő. A fügekaktuszok Észak- és Dél-Amerikából, valamint a Karib-térségból származnak. Ezeket az értékes növényeket salátaként és zöldségként - mint az uborkát - fogyasztják.

Az idő múlásával a fás növény megtanult az extrém száraz éghajlat miatt nagyon sok nedvességet raktározni. A növény sok vízmegkötő összetevőt tartalmaz, amelyek szintén jót tesznek a bőrünk számára. A Weleda ezeket az összetevőket vonta ki, és használta fel saját arcápoló sorozatának létrehozására.

Vízraktározó összetevők

Melyek azok az összetevők, amelyek nemcsak a fügekaktusz életben maradását, hanem a bőrünk számára a kiváló ápolást biztosítják? Ezek elsősorban poliszacharidok, azaz szénhidrátok, amelyek a hajtások nyálkaanyagában találhatóak meg. A fügekaktusz specifikus poliszacharidjai kiváló vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ezen összetevők kivonására a Weleda egy saját, szabadalmaztatott gyártási folyamatot fejlesztett ki. Az új ápoló sorozat termékei:

  • 100% -ban természetes, bio fügekaktusz kivonatot tartalmaznak
  • Vízmegkötő poliszacharidokban gazdagok
  • Tudományosan bizonyított: tartós hidratáltságot biztosítanak
  • Erősítik a bőrgát funkcióit, ami azt jelenti, hogy a nedvesség a bőrben elraktározódik
  • Nyugtató tulajdonságokat biztosítanak
  • Könnyűek és frissítőek

Ez az ápoló sorozat ideális azok számára, akik sok nedvességgel szeretnék ellátni bőrüket, extrém gazdag krémek és olajok nélkül.

Biodiverzitás

A fügekaktusz kivonat előállításához szükséges nyersanyag Mexikóból származik. A Weleda odafigyel arra, hogy kizárólag kiváló minőségű, biológiai termelésből származó nyersanyagokat használjon fel. A fenntarthatóság abban is rejlik, hogy a növényeknek kevés vízre van szükségük - elvégre a víz egyre értékesebb. Ezenkívül a Weleda nyersanyagait csekély energiafelhasználással állítják elő. A kaktusz darabokat egyszerűen a napon szárítják. Az átlátható szállítási lánc, valamint a biológiai sokféleség teszi teljessé a Weleda által a biodiverzitás növelése érdekében tett intézkedéseket.

A Weleda Fügekaktusz ápoló sorozat termékei:

Fügekaktusz 24 órás hidratáló krém

Fügekaktusz frissítő hidratáló spray

Fügekaktusz frissítő hidratáló szemkörnyékápoló gél

Fügekaktusz 24 órás hidratáló folyadék