JCH Respect Kiegészítők

Fenntartható ápoló kiegészítők környezetbarát csomagolásban

A francia JCH Respect márka a személyes higiéniához, valamint testápoláshoz kínál ökológiai csomagolású, fenntartható kiegészítőket. Minden termék kiváló minőségű anyagból készül, újrafelhasználható és az élettartama végén újrahasznosítható.

Marken / JCH Respect

JCH Respect: 31 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A JCH Respect csak környezetbarát tintákkal nyomtatott, biológiailag lebontható csomagolást használ fel. A fóliák biológiailag lebontható PLA-ból - politejsav - készülnek, amelyet a kukoricakeményítőből nyernek.

A mikroorganizmusokon, gombákon vagy baktériumokon keresztül történő, biológiai lebonthatóságot különféle feltételek - például hőmérséklet, páratartalom és oxigénellátás - befolyásolják. A PLA komposztálása különböző időtartamú lehet:

  • Ipari komposztálás - 47 nap
  • Komposztálás a háztartásban - 2 hónap
  • Komposztálás a természetben - 4 év
  • Irodában - soha

A JCH Respect gondosan válogatott anyagai különleges tartósságot, valamint az eldobható termékek számára egy jó alternatívát biztosítanak. A beszállítókat és a partnervállalatokat szintén ellenőrzéseknek vetik alá, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az összes előírt társadalmi normának és kritériumnak megfelelnek.