PUROPHI Kiváló minőségű bio kozmetikumok

Kozmetikumok összhangban a környezettel és a bőrrel

A PUROPHI, azaz a "Pure Organic Philosophy" egyedülálló összetevőket tartalmazó, luxus bio kozmetikumokat kínál!

Kategóriák:

Marken / PUROPHI

PUROPHI: 34 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A hagyományos bio kozmetikumok új megközelítése - Ezt kínálja az olasz PUROPHI prémium márka. A termékek hatékony receptúrája a környezettel és bőrrel összhangaban előállított.

A PUROPHI termékeket a kíváncsiság, valamint az új és lehetséges szinergiák felfedezése iránti vágy, illetve a tudomány és a természet ihlette - Folyamatos kutatás és kísérletezés. Szabad és következetes.

A márka termékei emellett egyedi összetevőket tartalmaznak. Ezek főként hidrolizált enzimes növényi kivonatok, amelyek fontos bioaktív molekula osztályokban (polifenolok, karotinoidok, alfa-hidroxsav és még sok más) gazdagok. A legújabb biotechnológiai kutatásoknak köszönhetően a hatóanyagok innovatív módon kerültek kivonásra - kémiai oldószerek nélkül. Ezek a bolognai egyettemel együttműködve kerültek előállításra.

A "megszokott" növényi kivonatokkal összehasonlítva, a hidrolizált enzimatikus kivonatok különösen alacsony molekulatömeggel rendelkeznek, illetve rendkívül gyorsan hatnak.

A cég esetében a fenntarthatóság is rendkívül magas prioritást élvez! A termék fejlesztése során tiszteletben tartják a környezetet.

PUROPHI termékek:

  • vegánok
  • nikkelre és más nehézfémekre teszteltek
  • AIAB- & Italian Organic Cosmetic (garantált olasz alapanyagok)-minősítettek
  • cruelty-free - nyersanyagok vagy késztermékek állatkísérlet mentesek
  • vizuálisan vonzó és újrahasznosítható csomagolás