akamuti Fair Trade natúrkozmetikumok

Természetes arc-, test-, hajápolás és aromaterápia

Legyen Önmaga az a változás, amelyet a világban is látni szeretne!
Üdvözöljük a 100%-ban természetes, organikus és etikus akamuti szépségápolók világában!

Vásárlás kategóriák szerint

Marken / akamuti

akamuti: 124 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Walesi székhelyű kis családi vállalkozás: Akamuti. Neve afrikai eredetű, ami körübelül annyit jelent: "kis fa" és "egy kicsit gyógyszer". Mindkettőt tartalmazzák ezek a kozmetikai termékek. A természet gyógyító ereje az Ön védelme érdekében.

A termékek előállításakor nagy jelentőséget tulajdonítanak a gondos kézimunkának. Minden nyersanyag kézzel előkészített, a termékek pedig kézzel csomagoltak. 100% -ban természetes összetevők, adalékanyagok nélkül.

Az Akamuti termékek állatkísérlet mentesek, a nyersanyagok beszerzésekor nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre és a fajvédelemre egyaránt. Például csak fenntartható forrásból származó pálmaolajat használnak, ezáltal nincs szükség a fák kivágására, az állatok élőhelyének elpusztítására.

A nyersanyagok eredetének nyomon követhetősége - az argánolaj Marokkóból, az olívaolaj Palesztinában, a shea vaj pedig Ghánából származik - ugyanolyan fontos, mint a tisztességes munkakörülmények. Az Akamuti nagyra becsüli a kiváló minőségű kézimunkát, ezért támogatja a kisvállalkozásokat ..

A helyi termelőket arra ösztönzi, hogy javítsanak az emberek és állatok életkörülményein.

Minden termék:

  • tartósítószer mentes
  • 100% -ban természetes alapanyagok
  • csomagolás újrahasznosítható anyagokból
  • állatokon nem tesztelt
  • fair forgalmazás és gyártás