TAUTROPFEN - Hamisítatlan natúrkozmetikumok

Cseppről cseppre az egyéni bőrigényekre szabva

Marken / TAUTROPFEN

TAUTROPFEN: 16 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

1980-ban alapította két "hippi kölyök", akik korábban hiába kutattak természetes bőrápolók után. Az ötlet: tiszta és fenntartható ápolószerek létrehozása, amelyek hamisítatlanul és kíméletesen készülnek, hogy az embereknek a természet legjavát kínálják az ápoláshoz. Olyan összetevőkkel, amelyek biztonságosak a test és lélek számára. Ebből az ötletből született egy vállalat: TAUTROPFEN.

A TAUTROPFEN 100%-ban természetesen tiszta arc- és testápolási termékeihez kizárólag a növényvilág legjobb, kiváló minőségű, természetes összetevőket tartalmazó, lehetőleg vadon termő, ellenőrzött biológiai vagy Demeter-termesztésből származó nyersanyagai kerülnek felhasználásra. Az innovatív biotechnológiai formulák garantálják az egyéni bőrigényekhez tökéletesen igazodó megoldásokat.

Az állati kivonatok, parabének, szilikonok, mikroműanyagok, kőolajszármazékok és szintetikus színezékek mellőzése a TAUTROPFEN számára kiemelt fontosságú. A márka emellett számos nemzetközi fenntarthatósági projektet is támogat. A gyártás kizárólag Németországban történik.