TAUTROPFEN Aquatau

TAUTROPFEN Aquatau

Intenzív nedvesség a fáklyaliliom szuper hatóanyagával

A TAUTROPFEN által gyártott Unique Solutions ápoló sorozat Aquatau Vital hidratáló nektárja ideális minden bőrtípus számára. A fáklyaliliom szuper hatóanyagának köszönhetően a termék a hidratáló ápolás kötelező eleme.

A fáklyaliliom nektár a legfontosabb összetevője ennek a nedvességfokozónak, amelyet a bio aloe vera, a hialuronsav és a malachit egészít ki. A kivonathoz szükséges fáklyaliliomot Dél-Franciaországban, biológiai gazdálkodásban termesztik. Mivel a virágzási idő évente csak 6 hét, így rövid idő áll rendelkezésre a betakarításra. Az egyedisége a mennyiségből adódik - 2000 virág egy liter nektárhoz elegendő. Azonban a fruktóz, az aminosavak, az ásványi anyagok és az enzimek összetétele a hatóanyagok kincsesbányája, amelyek támogatják a sejtek regenerálódását és pajzsként védik a bőrt.

Az egyedülálló hatását a legjobban a tisztítás és a tonizálás után bontakoztatja ki, valamint optimális hidratálást biztosít. Az Aquatau folyadék a Unique Solutions sorozat többi termékével egészíthető ki.

A Derma Consult Concept GmbH független vizsgálóintézetben 20 nővel készítettek egy terméktesztet. 28 nap alatt, az alapértékhez és a kezeletlen kontrollterülethez viszonyítva a következő eredményeket hozta:

Bőrnedvesség (+ 27,2%)
Bőrfeszesség (+ 12,9%)
Bőrrugalmasság (+ 7,2%)
Bőrsimaság (+ 21,2%)