beautyBlog

Intenzív ápolás egy TAUTROPFEN arcolajjal Intenzív ápolás egy TAUTROPFEN arcolajjal

Érdemes az igényes bőrt arcolajjal ápolni? Nem zsírosít túlságosan? Jót tehet a bőrnek? Ezekkel a gyakran feltett kérdésekkel foglalkozunk blogunkban. Mindazok számára, akik szeretik az olajokat, és azoknak is, akiknek még fenntartásaik vannak.

Co-Washing & Squish to Condish Co-Washing & Squish to Condish

Definíció, élettel teli, rugalmas loknik, nagyobb fény és kevesebb szöszösödés - ki ne vágyna erre? Próbálja ki a co-washing és/vagy squish to condish módszereket - gamechanger lehet haja számára.

Nemzetközi nőnap: adománygyűjtés menekült nők számára Nemzetközi nőnap: adománygyűjtés menekült nők számára

A nemzetközi nőnap alkalmából támogatjuk az ENSZ Menekültügyi Főbiztosa és annak németországi partnere, az UNO-Flüchtlingshilfe menekült nőket segítő programjait. Segítsen nekünk, hogy új perspektívákat kínálhassunk a válságövezetekből érkező...

6 mítosz a hajmosással kapcsolatban 6 mítosz a hajmosással kapcsolatban

A nedves haj tényleg töredezik fésülés közben? Milyen hőmérsékletű víz túl meleg a hajmosáshoz? Milyen időközönként túl gyakori a hajmosás? Milyen gyakran kell lecserélni az ápolószereket? További mítoszokat vizsgáltunk meg közelebbről!

Tippek a gondtalan napozáshoz Tippek a gondtalan napozáshoz

Egyszer bekenni magunkat nem elég! Összefoglaltuk Önnek, hogyan kerülheti el a leégést és érhet el egészséges barnaságot!